2777
2789
عنوان

کیا هنوز خونه مادرشوهر نرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 33 پست
من روز اول عید رفتم امشبم شام دعوتیم ولی من نمیرم با این مادرشوهرم عمم هم میشه

مگه چشه؟ یعنی شوهرت تنهایی میره؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
باز دقیقا برعکس شما من ب شوهرم میگم بریم ی کوچولو بشینیم زود برگردیم ولی نمیاد پسره لجباز تبریکم نگف ...

چرا چکار کردن مگه تعریف کن که ببینیم حق با شوهرته یا خانوادش؟

خدایا ارامش را به من عطا فرما

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا کاریت نباشه میخواد بره بره نره هم نره بهتر😑

چمدونم والا همه میگن بهتر ولی من اعصابم خورده ازین قطع رابطه

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
چمدونم والا همه میگن بهتر ولی من اعصابم خورده ازین قطع رابطه

اعصابت خیلی هم آروم باشه حالا اگه با خانواده شما قطع رابطه بودین اونا خوشحال بودن😑

اینکه دیگران با ما چگونه رفتار میکنند را ما به آنها می آموزیم.
جدی اونا عید نوروز و نمیگیرن سفره هفت سین و اینا که چیدم کلی مسخرم کردن    

چه جالب خانواده شوهر منم اهل هفت سین نیستن دو تا نوروزه عروسشونم پارسال چیدم همه تعجب کردن فقط شوهرم سر به سرم گذاشت امسال همه شون چیدن عکسشم گذاشتن پروفایلشون

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا چکار کردن مگه تعریف کن که ببینیم حق با شوهرته یا خانوادش؟

کلا از وقتی ما اومدیم خونه خودمون خونه ما نیومدن و هرجا از سمت خانواده من دعوت میشدن نمیومدن در صورتی ک قبلش یکسره خونه ما بودن چون خیلی باهاشون صمیمی بودم

ولی ما هرچند وقت میرفتیم اونجا تا موقعی ک شوهرم فکر کنم نزدیک دوماه بود نرفته بد بعد داداش کوچیک ترش بهش پیام و کلی فحش و چرت و پرت گفت ک خاک تو سرت چسبیدی دره  ک ون زنت و نمیای خونه مامان بابات  و کلی حرفای دیگه در صورتیکه این وسط من بدبخت یکسره ب شوهرم میگفتم برو خونتون

بعدش به مامانش پیام داد گفت به .... بگو دهنشو ببنده مامانشم گفت حالا اون ی چیزی گفته تو نباید جوابشو میدادی شوهره منم از همون موقع گفت برین باهم خوش باشین خدانگهدار

دیگه ام نه رفته نه زنگ زده اوناام همینطور