راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
برای ما لازمه چون استفاده داریم ولی مثلا قابلمه و اینا نه زیاد هر چی لازم نیست وقتی رفتید سر خونه زندگی بخرید، البته مال ما بجز وام ازدواج من بقیه با همسرم بود
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
من وام ازدواج خودمم دادم بهش دیگه نمیدونم چقدر از اون برداشت چقدر از خودش خرج کرد کلا خونه رو خودش تجهیز کرد فقط سلیقه من میپرسید مثلا چه مدل مبل و تخت و اینا چون من مینیمال دوست دارم اونا خلیجی
اول زندگی به خودتون زیاد فشار نیار بعدا هم میتونی بخری
چیا رو میخری؟
مبل و وسایل آشپزخونه مث ظرف ظروف قابلمه و ظروف پذیرایی اینارو خوب بگیر سرویس خواب هم معمولی بگیر گرون درنیاد بعدها ایشالا عوض میکنی خودت بهترشو شوهرت میگیره