2777
2789
قربونت🥲❤️ اردیبهشت زیست ۳۵ فیزیک ۲۱ شیمی ۲۳ ریاضی ۱۳ زمین ۳۷تیر زیست ۴۳ فیزیک ۳۶ ریاضی ۶ شیمی ۱۶ زم ...

افرییین من به درصد تو برسم پرواز میکنم 

ریاضی چ مباحثی خوندی ؟

آخه من امسال زیست ۲۵ درصد زدم بقیه ۰ بود

میگم فقط زیست و شیمی و فیزیک بخونم ریاضی رو ۰ بزارم 

بعد نهایی ها رو چطور خوندی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن کلاس کنکور میتونم برم نه مشاور بگیرم نه کتاب تست بخرم فقط با کتاب درسی همینم ب زور اوردم بمونم بدت ...

آخه همه اینا تو گوشی هس

منم فقط کتاب تست دارم

کلاس کنکور ک فیلم میبنیم تو گوشی

مشاور هم ک خودت میتونی برنامه بریزی 

آخه همه اینا تو گوشی هسمنم فقط کتاب تست دارمکلاس کنکور ک فیلم میبنیم تو گوشیمشاور هم ک خودت میتونی ب ...

غیرمجاز دستم نمیاد ویدیو ببینم یا پی دی اف دانلود کنم

...Life goes on

افرییین من به درصد تو برسم پرواز میکنم ریاضی چ مباحثی خوندی ؟آخه من امسال زیست ۲۵ درصد زدم بقیه ۰ بو ...

ریاضی عزیزم تقریبا همه‌رو فیلم نگاه کردم ولی تست نزدم تو طول سال💔درصدای من خیلی مزخرفه اگر میخوای تلاش کنی خوب تلاش کن ایشالا عالی میشی

اصلا درسی رو صفر نذار ترازو خیلی میکشه پایین حتی زمین

برای عمومیا همه درسا به جز ادبیات کتاب درسی ادبیات مبتکران خوندم

اختصاصی هام فقط تست تشریحی کار نکردم