2821
2789
عنوان

اگر دوست صمیمیتون

202 بازدید | 29 پست

اگر ببینید دوست صمیمیتون یک پست تو اینستا رو لایک کرده که توهین به قومیتتون هست 

آیا واکنشی نشون میدین؟؟؟

دخترم ....پسرم...یک بهار ،یک تابستان،یک پاییز،یک زمستان را دیده اید...از این پس همه چیز تکراریست...جز مهربانی...💞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

اره سرد میشن باهاش

منم سرد شدم باهاش یکبار زنگ زد جواب ندادم

بار بعد دخترم گفت مامانم خوابه

دخترم ....پسرم...یک بهار ،یک تابستان،یک پاییز،یک زمستان را دیده اید...از این پس همه چیز تکراریست...جز مهربانی...💞
ن دنبال دردسرم مگه

چه دردسری مگه

واکنش تند ک نه ب هرحال سرد شدن و کات بی سر وصدا هم یک واکنشه

چه دردسری مگهواکنش تند ک نه ب هرحال سرد شدن و کات بی سر وصدا هم یک واکنشه

به خاطر یه لایک کردک کات کنی ؟ دوستی ای که سر همچین چیز چرتی بخواد بهم بریزه همون بهتر که زودتر کات بشه

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

خیر ولی رابطم و کم یا قطع میکنم نه بخاطر لایک بخاطر از توهین خوشش اومده با این مدل افراد معاشرت کردن ...

افرین دقیقا 

من میگم کسی ک توهین قومیتی دوست داره مخصوصا قومیت من رو پس ادم قابل اعتمادی برام نیست 

ته دلش منو دوست نداره

2823
2791
2779
2792