2777
2789
عنوان

دخترخاله ام رو دعوت کنم خونم یا نه

176 بازدید | 14 پست

بچه ها من با خاله و شوهرش زیاد رابطه ندارم. اونام خونه مادر من نمیرن

حالا یک کاره دخترشون میگه بیام خونت‌‌‌‌‌‌‌....

خوشم نمیاد بیاد ببینه خونه زندگیمو

اونم دختر همون مادره

چ کنم بپیچونمش یا نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بپیچون نیادبهتره

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

اگ بحثش پیش اومد بگو انشالله سرفرصت حتما 

دیگ توضیح بیشترم نده

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
اگ بحثش پیش اومد بگو انشالله سرفرصت حتما دیگ توضیح بیشترم نده

چرا بد نمیشه؟

والا اینا شهر دیگه هستن 

من رو چند بار تعارف زده ما که عمرا بریم اونجا

خودش مجرده و تنها

حالا میگم بگم کجا بیاد یکباره و تنها

چرا بد نیس

ن وقتی خوشت نمیاد،بیادم ارامشت بهم میخوره پس نیاد بهتره البته جوریک متوجه نشه

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

ن وقتی خوشت نمیاد،بیادم ارامشت بهم میخوره پس نیاد بهتره البته جوریک متوجه نشه

ببین ماه پیش تلفنی حرف زدیم 

منم گفتم حالا اومدی سمت شهر ما خبرم کن

یهو زنگ زد که اره اومدم منم گفتم خب خبرت میکنم بیای اونم سریع گفت باشه😅😆

هی موندم تو حرف خودم مث خر

چرا بد نمیشه؟والا اینا شهر دیگه هستن من رو چند بار تعارف زده ما که عمرا بریم اونجاخودش مجرده و تنهاح ...

خب خودت داری میگی ک

اینجوری محترمانه میپیچونیش حداقل

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
ببین ماه پیش تلفنی حرف زدیم منم گفتم حالا اومدی سمت شهر ما خبرم کنیهو زنگ زد که اره اومدم منم گفتم خ ...

😂پس تقصیرخودته دیگ حالاخبرش نکن یهویی فک نکنم بیاد

باشه🫠🥲ناراحتم کاش انقدر حرف و حدیث بین خانواده ها نبود راحت میگفتم بیاد ....دلم رفت و آمد میخواد

خب چیزایی ک میدونی دردسر میشه رو نگو

دردو دل نکن

فقط دعوتش کنو پی اسی چیزی بازی کنید😂

غیبت نکنید ک بعدا واست حرف درارن