2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی از نظر شما خوشگله

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 41 پست
حالا شماها که قیافتون معمولی نیست و خوشگله چه گلی به سر دنیا زدین؟خیلیم خوشگله به هیچیش نمی‌تونید گی ...

من اولش گفتم نمی‌خوام توهین کنم شما چرا اینجور حرف میزنید من گفتم خوشگلم یا فراتر از معمولیم ؟ لحن صحبت تون رو درست کنید از تاپیک هم تشریف ببرید بیرون 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

نتیجه گیری از این تاپیک:

رتبه یک کنکور هم بشید باز یکی پیدا میشه ازتون ایراد بگیره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سطح فکری پایینی داری طرف زحمت کشیده رتبه یک شده ک نازنین از دوقوز آباد بگه اترینا زشته

این واکنش ها در توجیه عدم موفقیت افراد هست. برای اینکه شکست خودشون رو توجیه کنند سعی میکنند به زعم خودشون نقاط سیاه از زندگی سایر افراد بدست بیارن و اون رو به سخره بگیرند

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

نتیجه گیری از این تاپیک:رتبه یک کنکور هم بشید باز یکی پیدا میشه ازتون ایراد بگیره

من چه ایرادی از ایشون گرفتم ؟

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

این واکنش ها در توجیه عدم موفقیت افراد هست. برای اینکه شکست خودشون رو توجیه کنند سعی میکنند به زعم خ ...

مگه چی گفت ؟گفت رتبه یک تجربی خوشگله یا نه الان این کجاش تمسخر بود 

حال بدم  تاوان خوبیامٍ🥺💘

من اولش گفتم نمی‌خوام توهین کنم شما چرا اینجور حرف میزنید من گفتم خوشگلم یا فراتر از معمولیم ؟ لحن ص ...

بحث خواستن نخواستن نیست

بحث اینه که چرا همجنس خودتون بالاترین رتبه کنکور رو هم بگیره دنبال ایراد گرفتن ازشید؟ 

.She's somebody , not some body.  

من اولش گفتم نمی‌خوام توهین کنم شما چرا اینجور حرف میزنید من گفتم خوشگلم یا فراتر از معمولیم ؟ لحن ص ...

اخه یه فرد تحصیل کرده و نخبه و پرتلاش، اینقدر ارزشش زیاده که اصلا بحث قیافه براش مطرح نیست و بررسی قیافه اش از جانب ماها یه امر مسخره و خنده داره

عزیزم پدر و مادرش هر دو پزشک هستن به قول دکتر حسینی حرف جالبی زد گفت توی خانواده ای که خانوم آقا پزشک هستن مطمئن باش اون فرزند پزشکی میاره چون هم پول دارن هم امکانات هم آرامش هم می تونن هزینه کنن واسه فرزندشون 

واقعا سطح فکری پایینی داری طرف زحمت کشیده رتبه یک شده ک نازنین از دوقوز آباد بگه اترینا زشته

من کی گفتم زشته ؟چرا اینطوری برخورد میکنید واقعا که 

یه بار دیگه میذاری عزیزم؟

عکس نزاشتم من میتونید سرچ کنید ببنید حالم گرفته شد اینقدر حرف زدن بهم 

بحث خواستن نخواستن نیستبحث اینه که چرا همجنس خودتون بالاترین رتبه کنکور رو هم بگیره دنبال ایراد گرفت ...

من کی از ایشون ایراد گرفتم ؟