2777
2789

من امسال در حد دو سه ماه جدی خوندم دم امتحانا بیمار شدم کلا خراب کردم معدلمو نزدیک کنکورم جنگ شد دیگه میدونستم نمیرسم ول کردم کلا الان رتبم تو سهمیه شده ۹۰ هزار منطقه دو بنظرتون بمونم پشت کنکور واسه دومین سال یا برم ازاد؟

چیزی قب‌ل میشم با این رتبه اصلا؟

شاید رشته های شناور رو بیاری چون واقعا تقریبا از 40000 به بعد خیلیا انتخاب رشته نمیکنن بازم به شانست

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته های با سوابق تحصیلی شانس داری

با سوابق روزانه میشه؟

به دریا بنگرم دریا تو بینم به صحرا بنگرم صحرا تو بینم به هرجا بنگرم انجا تو بینم اخه احمق برو کنار میخام جلومو ببینم  
ممنون مثل چه رشته ای؟

رشته های شناور مثل رشته های حسابداری ، اقتصاد ، روانشناسی ، تربیت بدنی و مدیریت احتمال آوردنشون رو داری

🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋................... آدما عوض نمیشن فقط هویت اصلیشون فاش میشه.... try and fail but don't fail to try.......................... با هرکی مثل خودش................................................