2777
2789
عنوان

مردها چرا انقدر هول شدن

118 بازدید | 12 پست

البته مرد نه نر،امروز رفته بودم درمانگاه تامین اجتماعی داشتم قبضو میدادم داروهامو بگیرم ،یه نر هم با خانومش اونجا بودن والبته شاید 12سال یا بیشتر ازمن بزرگتر بود،خانومش ول کرده بود اومده بود پیگیر من که قبضمو بگیره .منم چیزی نگفتم گفتم شاید داره کمکم میکنه ،من اشتباهی دادم به اونجا که دارو میدن ،باید به دستگاه میگرفتم اسکن می‌کرد بعد،اینم دیدم اومد قبضمو گرفت اسکن کرد داد نمی‌رفت پیگیر بودداروهای خودشو نگرفته بود برا خودشو ول کرده بود،خانمش هم ول کرده بود،نوبت داروهای من بود ،تا دادن قاپید داد بهم،واقعا چه لزومی داشت اینجوری کنه ،احتمالا خانمش عادت کرده بود هیچی نمیگفت،و اصلا یجوری هم نگام میکرد

🤦‍♀️😐

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید میگفتین آقای محترم خودم توان خریدن دارو هامو دارم و لزومی نداره از شما کمک بخوام 

اینجوری میگفتی میرفت پیش خانمش درسی میشد دیگه جنتلمن بازی برای ی خانم دیگه در نیاره 

باید میگفتین آقای محترم خودم توان خریدن دارو هامو دارم و لزومی نداره از شما کمک بخوام اینجوری میگفتی ...

آره تو خونه خودمو سرزنش میکنم ، که چرا نتونستم چیزی بگم.اونجا فک کردم چیزی بگم بگه اینم از دستت درد نکنته

آره تو خونه خودمو سرزنش میکنم ، که چرا نتونستم چیزی بگم.اونجا فک کردم چیزی بگم بگه اینم از دستت درد ...

عیبی نداره عزیزم اکثر این مردا برا جلب توجه اینجوری میکنن قصد خوبی ندارن هدف کمک نیس هدف لاس زدن 

همیشه با مردای متاهل باید خشک و سرد برخورد کرد 

عیبی نداره عزیزم اکثر این مردا برا جلب توجه اینجوری میکنن قصد خوبی ندارن هدف کمک نیس هدف لاس زدن همی ...

آره معلوم بود ،اگه برا کمک بود قبضو اسکن می‌کرد میرفت ،نه مثل میمون اونجا وایسه