2777
2789

اداره پست تو سیستمش زده دست مشتری تحویل گردیده.من ادرس محل کارمو دادم از شانس خوبم پنجشنبه که اداره تعطیل بوده رسیده نگهبان ادم محترمی میگه کسی بسته ای نداده یعنی چی؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پنجشنبه تعطیل بوده امروز که تعطیل نبوده چرا نیومده برو اداره پست

منتظر من برم اداره پست😐.اتفاقا به فروشگاه زدم میگه خودتون برید اداره پست .میگم مگه اداره پست نباید بیاره میگه نه خودتون برید🙄

برای شما هم پیش اومده

آره احتمالا فردا پس فردا میاره میده من سر همین رفتم اداره پست بعد طرف گفت بسته دست پستچیه گفتم آخه تو سایت زده تحویل داده شد گفت نه خودمون اونطوری میزنیم که برگشت نخوره برو میاره میده مونده به حال داشتن پستچی که چند روزه بیاره بده دیگه

منتظر من برم اداره پست😐.اتفاقا به فروشگاه زدم میگه خودتون برید اداره پست .میگم مگه اداره پست نباید ...

وظیفشونه بیارن 

ولی دیگه وقتی نیاورده باید خودت پیگیرش بشی 

اول هم ببین نگهبان تحویل نگرفته

آره احتمالا فردا پس فردا میاره میده من سر همین رفتم اداره پست بعد طرف گفت بسته دست پستچیه گفتم آخه ت ...

دست شما درد نکنه خیالم راحت شد.از کجا فهمید بسته دست پستچی

وظیفشونه بیارن ولی دیگه وقتی نیاورده باید خودت پیگیرش بشی اول هم ببین نگهبان تحویل نگرفته

نه بنده خدا قسم و ایه خورده مرد محترمی.پستچی میشناسم دیده هیچکی نیس برده اداره ش