بچه ها یکی از اشناهامون ،پسرش امسال قراره انتخاب رشته کنه .مونده تجربی انتخاب کنه یا ریاضی.مادرش میگه ریاضیش همیشه نمره برتر می گیره ولی میخوان پزشک بشه.به نظرتون مهندسی تو دانشگاه دولتی خوندن اینده دار هستش یا دانشگاه ازاد پزشکی؟؟البته وضع مالیشون متوسطه ولی مادرش میگه یه زمین ارث پدری داره نگه داشته اگه دانشگاه دولتی پزشکی قبول نشد بفرسته ازاد.شما نظرتون چیه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من خودم از تجربی برای پسر خوشم نمیاد، ریاضی بهتره، مهندسی خیلی بهتر از هر شاخه ای از پزشکیه
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
شغل خوب برا مهندسی نیس چون اکثر پسرا مهندسی می خونن
نمیدونم واقعا، ریاضی اینطوریه که یه عالمه زیر شاخه داره ولی خواستارهاش کمه، دیگه هرچی خانواده ی پسر صلاح میدونن من صرفا پزشکی رو شغل غمگینی میدونم
تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
عزیزم پزشکی ازاد ندارهخودگردان و فلان و بسار بحثش جداسولی کودوم دانشگاه ازاد پزشکی داره؟
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تهران رو که مطمئنم داره شهر دیگه هم قطعا داره
حتی دانشگاه آزاد اینجا یه بیمارستان هم داره بیمارستان فرهیختگان
فقط مسئله ای که هست قبولی آزادش هم به اندازه دولتیش سخته
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/