2777
2789

واقعا واسم جالبه یه سریا اومدن نوشته چقدر مردا بی غیرتن 

یعنی هنوزم زنایی هستن که غیرت رو توی اینکه مرد بهشون بگه حق نداری فلان کارو کنی و بهشون دستور بده و بگه حق نداری فلان چیزو بپوشی میبینن...

پیرینسس🎀🤍

به‌ما ربطی نداره هرکسی جوری ک‌دوس داره رفتار میکنه

کاری به ماجرای اسی ندارم.

اما برام سواله چرا اگه کسی در مورد بی حجابی حرف بزنه،همین حرف شما جوابشه،اما اگه کسی به محجبه‌ ایراد بگیره،موردی نداره؟

بی‌حجابهایی که باهاشون مراوده دارم چند بار بهم گفتن چیه چادر؟بزار کنار.به دخترم که تو سن حساسیه،جلو چشمم میگن نپوش.

حتی دیروز دختر برادر شوهرم رفته بود مشاوره تحصیلی.منشیش بهش گفته بود چیه چادر،چرا میپوشی،درار بزار کنار🤦‍♀️

البته که اینجام خیییییلیییییی موارد دیدم دختری تاپیک بزنه که می‌خوام بی حجاب باشم،تشویق میشه که چجوری جلو خانواده وایسه.اما اگه خودش میخواد یکم پوشش داشته باشه و خانواده مخالف باشن،کلی دعواش میکنن که حق با خانوادته.

اگه قرار بر دخالت نکردنه،طرف مقابلم حق دخالت نداره.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیانت از این چیزا به وجود میاد؟؟؟چقدر یه سریا میتونن خودشونو کوچیک و بی عزت نفس ببیننمردی که بخواد ب ...

خارجی ها خودشون دارند ما میشند.ما اونها .

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خارجی ها خودشون دارند ما میشند.ما اونها .

چه ربطی داشت؟😂

ولا ما که ندیدیم خارجی ها ما بشن

هیچکس هیچ کجای دنیا دلش نمیخواد مثل یه جهان سومی رفتار کنه گلم.

پیرینسس🎀🤍

قربون دهنت

برای شما که با حجابی بله خیلی  عجیب،من خودم حجابم در این حد نیست ولی در کل کم کم عادی وطبیعی میشه شاید چندبار اولش تو‌چشم باشه ولی بعدا نه،مثلا من ترکیه رفتم لباساشون خیلی باز بود با نیم تنه وشلوارکی که فرقی با شورت نداشت،ولی عادی شد به چشمم،ولی اگر خیلی زیبا وخوش هیکل باشه برا اقایون جذاب به نظر میرسه کاردرستی نیست حداقل باید بلیز شلوار پوشیده باشه ونقاط خصوصی دیده نشه

بی حیایی بی عفتی بی بندوباری ،،،ظاهرن برا بعضی از آدما مد شده واقعا تأسف داره.

یه مشت آدم بامغز کوچیک میان دم از بروز بودن میزن حالا دلیلشون چیه.همین بی حجابی نداشتن حدومرز بین محرم و نامحرم هست 

یه عده میگن آقا به ماچه مهم پاک بودنه درست ولی همین حجاب مکمل پاک بودنه نمیگم ونایی که حجاب دارن همه پاک ومقدسن نه .

این دوتاکامل ومکمل هم هستن .

شما حساسی بخاطر اون گفتم اسی هم عکسای طرف رو از کوچه پیدا نکرده طرف خودش نشون داده پس اسی میتونه نظر ...

اسی عکسارو از تو کوچه پیدا نکرده بلکه اطرافیانش با کنکاش و همون فضولی خواستن که ببینن اون طرفم نشون داده

پوشش اون طرف به خودش مربوطه اوکی