2777
2789
عنوان

ایا با حقوقم ساز بخرم

84 بازدید | 20 پست

این سازو بخرم کلا ۲ تومن برای خودم میمونه بخرم ایا؟ اخه حقوق اولمه میخوام یادگاریم بمونه جدا از اینکه خوده سازه ام دوست دارم

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی با دو تومن سرکنی، بخر. هرکاری که دلت رو شاد میکنه و به کسی آسیب نمیزنه انجام بده.

اونشو که میتونم ولی مثلا اول مهر باید لوازم التحریر بخرم با دو تومن اوکیه؟ چون کیف دارم ، کفش ندارم فقط ، دفتر و جامدادبم دارم حالا اونارو تو طول سالم میتونم بخرم ، خورده ریزه ندارم مثلا خودکار و نوک مداد نوکی و... اینا

با دو تومن اوکیه؟ 

حتما بخرچه سازی؟

چنگ فانتزی وای انقدر از نظرات مثبت خوشم میادددد به هرکی میگم میگه خریته ولی چون عشقم گفت میخرم💅

اگه استفاده میکنی آره. اگه میخوای یادگاری بذاری یه گوشه نه

قطعا استفاده که میکنم تازه مامانم خانه داره اونم میتونه حوصلش سر رفت یاد بگیره بزنه (اونم مشتاقه ولی میگه پولتو بهتر میتونی خرج کنی)

حتما بخر خیلی خوبه

اره خیلیییی نازه و خوبیشم اینه راحته

ولی میگن پولمو بهترم میتونم خرج کنم اخه لباس و لوازم التحریر بخرم که چی اینا همه مصرفیه

چنگ فانتزی وای انقدر از نظرات مثبت خوشم میادددد به هرکی میگم میگه خریته ولی چون عشقم گفت میخرم💅

خریت نیست

خریت اینه که یه چیزی بخای و تو دلت بمونه چرا؟ چون میخای پول سیو کنی

پول میاد و میره از ماه بعد میتونی پس انداز کنی

اونشو که میتونم ولی مثلا اول مهر باید لوازم التحریر بخرم با دو تومن اوکیه؟ چون کیف دارم ، کفش ندارم ...

خوب من نمیتونم با دو تومن کفش بخرم. حالا بدون کفش که نیستی، فعلا خرده ریزا رو بگیر، ماه بعد کفش بخر

خریت نیستخریت اینه که یه چیزی بخای و تو دلت بمونه چرا؟ چون میخای پول سیو کنیپول میاد و میره از ماه ب ...

دقیقا از ماه بعد میتونم مثلا لوازم کفش بخرم ایرادی که نداره؟ میگم دوست داشتی پستامو کامل بخون واسه لوازم التحریرم نظرتو بگو عزیزم