2777
2789
فکر نکنما

احتمالا چک میکنن عزیزم تا بفهمن طرف مقابل شون چجوریه 

حفاظت اطلاعات دارن 

حتی همینجا خوندم یه کاربر گفت پسری از آشناهاشون نظامی بوده تو واتساپ با دوست دخترش چت میکرده بعد حراست احضارش کرده گفته این کیه چرا چت میکنی و...

همسایه مونم شوهر نظامی بازنشسته اس میگفت پیام هامون چک میشن 

حالا شغل ما نسبت به نظامیا متفاوت تره ولی تقریبن در یک راستاستولی من خودم به شخصه روحیم خشک شده و د ...

وای خیلی ممنونم ازت خودتم موفق باشی گلم ❤️😘😘😘 من شونزده سالمه می‌ترسم بمونم رو این رشته بدبخت شم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا چک میکنن عزیزم تا بفهمن طرف مقابل شون چجوریه حفاظت اطلاعات دارن حتی همینجا خوندم یه کاربر گف ...

اولش استخدام کردنی مثلن اون شماره ای که قراره بدن رو شاید چک کنن اونم نه به این صورت دقیق

ما هم قبل استخدام گفته بودن اینستا و ... نداشته باشین

فقط اونایی رو چک میکنن که طرفو گزارش کنن چندین بار

مال ماهم فقط وقتی چک میکنن که بفهمن طرف کج میره و گزارش میشه

وای خیلی ممنونم ازت خودتم موفق باشی گلم ❤️😘😘😘 من شونزده سالمه می‌ترسم بمونم رو این رشته بدبخت شم

ممنون عزیزدلم

پس خوبه از الان ببینی علاقه ت چیه و دنبالش بری

فقط هم منطق باشه همم علاقه ..سرکار یه جوریه ما نصف روزمون اونجاست و عمرمون اونجا صرف میشه و علاقه نباشه خیلی ازار دهنده ست واقعن

و منی که میخوام هم برم تو نظام هم برم تو خلاف🤣🤣🤣

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

اولش استخدام کردنی مثلن اون شماره ای که قراره بدن رو شاید چک کنن اونم نه به این صورت دقیقما هم قبل ا ...

نمیدونم واقعا ...خودم نظامی نیستم 

چون یه تاپیک خوندم دختره نوشته بود دوستم میخواسته استخدام بشه تو نیروانتظامی بعد ردش کردن تمام چت هاشو با دوست پسرش بهش نشون دادن گفتن به این دلیل ردت کردیم

🤣🤣🤣🤣🤣

دختر مسخره نکن

ناسلامتی بزرگترین خلافکار  اینده و راننده پرحاشیه شوتی داره باهات چت میکنه برم تو نظام دیگه بیشتر برادخلافکارا پارتی جور میکنم😎😎

🤣🤣🤣🤣🤣

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

نمیدونم واقعا ...خودم نظامی نیستم چون یه تاپیک خوندم دختره نوشته بود دوستم میخواسته استخدام بشه تو ن ...

والا قبل استخدام خیلی میترسونن و همه پسرایی هم که استخدام‌شدن گرل فرند نداشتن یعنی😜 موردایی دیدیم دیگه😅

من خودم رفتنی برا مراحل استخدام حس میکردم میخوان گوشیمو هک کنن اونجااا از بس ترسونده بودن😅

خسته نباشی خلافکار آینده 🤣🤣🤣

شرمنده نباشی بانو جان🤣

والا قبل استخدام خیلی میترسونن و همه پسرایی هم که استخدام‌شدن گرل فرند نداشتن یعنی😜 موردایی دیدیم د ...

من که پسرای آشناهامون رفتن تو نظامو دیدم 

بشدت خشک و مذهبی که اصن اهل اینچیزا نیستن 😀

من که پسرای آشناهامون رفتن تو نظامو دیدم بشدت خشک و مذهبی که اصن اهل اینچیزا نیستن 😀

حالا خدایی جدی جدی به نظرت منو تو نظام قبول میکنن شنیدم تحقیق میکنن از شانس گندم

خاندان  طایفه مادری که همه تو کار خلاف  و باسابقه  دار  و خاندان پدری هم سابقه دار زندان و ضرب شتم