2777
2789
خودت چند شدی من ترجیحا اراک

من امسال اصلا امااااادگی نداشتم آزمایشی شرکت کردم یجورایی 

۱۲ هزار 

مامانم میگه این دفعه بخونی رتبه خوب میاری حتماااااا 

الانم انگیزه گرفتم برم درس بخونم 😂

قبول میشی من دیدم با این جور رتبه ها مثلا حسابداری ملی اینا قبول شدن ولی بستگی به ظرفیت و انتخاب رشتتم داره

من امسال اصلا امااااادگی نداشتم آزمایشی شرکت کردم یجورایی ۱۲ هزار مامانم میگه این دفعه بخونی رتبه خو ...

تو که خیلی از من بهتر شدی میخوای بازم پشت بمونی پس من دیگ گند زدم رسماً ، نهایت رشته های فقه و جغرافی تاریخ قبول میشه آدم با این رتبه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو که خیلی از من بهتر شدی میخوای بازم پشت بمونی پس من دیگ گند زدم رسماً ، نهایت رشته های فقه و جغراف ...

اره میمونم راستش چون من پارسال نخوندم الان خسته نیستم برای پشت موندن

تو انتخاب رشته می‌کنی !؟ خوب انتخاب بکن شاید رشته های خوب قبول شدی

اره میمونم راستش چون من پارسال نخوندم الان خسته نیستم برای پشت موندنتو انتخاب رشته می‌کنی !؟ خوب انت ...

منم دقیقا مثل تو پارسال نخوندم امسالم از اردیبهشت شروع کردم به خوندن 

آره انتخواب میکنم ولی امیدی ندارم..

منم دقیقا مثل تو پارسال نخوندم امسالم از اردیبهشت شروع کردم به خوندن آره انتخواب میکنم ولی امیدی ندا ...

خیلیییی خودمون کردیم وگرنه قطعا اگه میخوندیم رتبه های خوب میوردیم حیف دیر شروع کردی ولی اشکال نداره اگه فک می‌کنی بمونی نمیخونی حتماااااااا انتخاب رشته بکن 

آره منم از همین می‌سوزم که کاش زودتر شروع کرده بودم

امسال رتبه بهتری از پارسال دادن شرکت کنندش کمتر بود 

کاش واقعا میخوندیم 

ولی من باز میمونم برای رتبه بهتر 🫠

توهم ان شا الله هر چی به صلاحته همون بشه 

همچنین منم خانوم معلم پشت میمونم تا بیام همکارت بشم 😂🩵روزی چقدر مطالعه میکردی و چقدر تست می‌زدی آب ...

ان شالله😍😍😍

من چون دعای مطالعه میخوندم ساعتهام فرق میکرد مثلا دوستم ۸ ساعت میخوتدمن ۵ ساعت ولی ۵ ساعت خااالص و عمیق.

بعد هرچی میخوندم تست هم میزدم ولب مثلا ریاضیم واقعا ضعیف بود بجاش تشریحی ۱۹.۵ گرفتم ولی تو کنکور فقط ۵ درصد زدم. روانشناسی رو خیلیا نمیخونن و عربی و جغرافیا اینا خیلی تاثیر داشت

ان شالله😍😍😍من چون دعای مطالعه میخوندم ساعتهام فرق میکرد مثلا دوستم ۸ ساعت میخوتدمن ۵ ساعت ولی ۵ س ...

ایوووول بهت 

منم خاااالص میگیرم تایممو 

و اینکه درصدات خیلی بالا بود؟؟ چون ترازت خیلییییی خوبه 

اره تاریخ جغرافیا و ریاضی رو خیلیااااا کم میزنن 

ایوووول بهت منم خاااالص میگیرم تایممو و اینکه درصدات خیلی بالا بود؟؟ چون ترازت خیلییییی خوبه اره تار ...

اره درصدام بالا بود معدلم هم خیلی خوب بود ولی معدلم ترازش شد ۹۷۰۰ اینا اما کنکورم ۹۸۰۰

عربی رو بالای ۹۰ درصد زدم جامعه جغرافیا روان همه رو بالای ۶۰ زدم

اقتصاد ۵۰ اینا فلسفه و منطق ۱۳ درصد