2777
2789

کد رهگیری زدم دیدم میگم پنجشنبه دست مشتری تحویل گردیده .ب اینکه اداره بودم حتی نگهبان اداره نمیدونه .الان شنبه هست رفتم اداره میگن نیومده چه طوری ممکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی وقت ها اشتباه میزنه میبینی مثلا بسته هنوز داخل اداره پست ولی میزنه تحویل داده شد اون کسی که بسته رو میاره معمولا قبلش باشماره شما تماس میگیره اگه دیدی تا فردا نیومد خودت برو اداره پست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تحویل پست شده پیشتاز یا تیپاکس با هر چی که ارسال کردن

تورهگیری اداره پست میزنه تحویل گیرنده شده با اینکه من نگرفتم نگهبان ادم درستیه .ممکن به اداره پست تحویل داده باشن

بعضی وقت ها اشتباه میزنه میبینی مثلا بسته هنوز داخل اداره پست ولی میزنه تحویل داده شد اون کسی که بست ...

این پستچی ما زنگ نمیزنه میگه اداره فقط نگهبانی میدیم.حالا همه برای قانونی شدن 

این پستچی ما زنگ نمیزنه میگه اداره فقط نگهبانی میدیم.حالا همه برای قانونی شدن

من تا حالا بیست بار بیشتر برام بسته آوردن پستچی های مختلف بودن همشون قبلش تماس میگیرن چون ممکن اون ساعتی که میان من اصلا خونه یا محل کارم نباشم اگر میتونی خودت برو اداره پست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بعضی وقت ها اشتباه میزنه میبینی مثلا بسته هنوز داخل اداره پست ولی میزنه تحویل داده شد اون کسی که بست ...

حالا یه زنگ بزنی چی میشه نگهبان بنده خدا قسم میخوره نیومده😔😔اما تو پست میگه تحویل مشتری من شده .اون روز اداره ما تعطیله .میگم نکنه دیده اداره تعطیل نداده به نگهبان 

حالا یه زنگ بزنی چی میشه نگهبان بنده خدا قسم میخوره نیومده😔😔اما تو پست میگه تحویل مشتری من شده .او ...

عزیزم به نگهبان هم تحویل نداده باشه باید مرجوعی بشه اداره پست خودت بری بگیری  شایدم سیستم اشتباه میزنه که تحویل داده شد

این واقعا نوبر نو .اگه ببینی ش متوجه میشی چه ادمیه

در صورتی که وظیفه ش زنگ بزنه شاید بیاره دم خونه مثلا شما نباشی دوتا خیابون بالاتر باشی بتونی برس ازش بگیری من هم کرمان هم کیش بسته برام آوردن جفتشون باهام تماس گرفتن یکی شون اومد من خونه نبودم گفتم کجایی گفت فلان خیابون منم خب بیرون بودم ده دقیقه راه بود رفتم ازش گرفتم یا یکی شون اومد بازم ما نبودیم آدرس دادیم تحویل خونه برادر شوهرم بده چون بهمون نزدیک بود 

عزیزم به نگهبان هم تحویل نداده باشه باید مرجوعی بشه اداره پست خودت بری بگیری شایدم سیستم اشتباه میز ...

اره یکی تو اینترنت زده بسته به طرف تحویل نداده میزنه تحویل مشتری داده شده.