2777
2789
عنوان

بنظرتون اینا رو به شوهرم بگم و همه چیو تموم کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن خانواده اش فقط اختیار داری میکنن حتی میخایم از خونشون بریم بیرون از خانواده اش میترسه

ای بابا پس خودش ببخشیدا بی عرضه است. خانواده خودت چیزی نمیگن؟ با این شرایط فکر نکنم عروسی بگیره و تو رو ببره خونه اش

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است

اگه اینطوریه،پس جدا بشی بهتره 

چون وقتی باهاش بری زیر یه سقف همه‌چی بدتر میشه 

و کلا مردی که از مامانش می‌ترسه و اهل تفریح نیست و بلد نیست به زنش محبت کنه به درد نمیخوره

قراره یه عمر باهاش زندگی کنی

شاید کسی دیگه رو دوس داره

هزاران شاید دیگه هم هست ، راهش این نیست که تو ببری و بدوزی ....باید اونی که بلده راهنمایی کنه و با قاطعیت بگه چرا رفتارش اینه .....خواستی بری برای طلاق اون۴ جلسه مشاوره های دادگاه واقعا مفیده ....برو تا ی کم بترسه و سرعقل بیاد و خانوادتم مقصرن که سفت نگرفتن 

رابطه داشتیم متاسفانه چون زن عقدیشم

متاسفم به هرحال کاریه که شده

بماند که تا وقتی تو رو نبرده سر خونه و زندگیش حتی اگه عقد باشی هم مجبور نبودی تمکین کنی.

کاش دخترای ما قبول کنن که به خاطر خودشون میگیم تو نامزدی رابطه نداشته باشید

ولی به هرحال

الان بچه نداری

جهیزیه نچیدی

الان جدا بشی باز بهتر از سه سال دیگه اس که مجبوری دعوا کنی و جهیزیه پس بگیری و یه بچه رو اسیر خودتون کنید

کسی که چهار ساله زن داره چرا باید خونه رو به اسم مامان و باباش بزنه معلومه خودشم میدونه که موندنی نی ...

نمیدونم چی بگم منم نمیخام بزنه ب اسم من،بزنه لااقل ب اسم خودش پولش گم‌ نشه مگه قانون نمیگه خانواده مرد میتونه تز دستش همه چیپ بگیره در شرایطی فعلا الان ی لونه مرغم ندارع از خودش

خستم بخدا اینجا هستم انگار نیستم سرم داغونه اشتهام کوره ذلم میخاد بمیرم

حالا اولشه بدترم میشه بزاربچه بیاد اینا روزای خوبته.. نباید رابطه جنسی تو عقد بزارید شاید به جدایی کشید برای دختربهتره تازه برای عروسی هم عجله بیشترمیکنن اینجوری نه اینکه راحت میکنه عروسی دیگ برای چیشه👺