2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 57 پست

بخاطر اینکه بلافاصله خوابیدی ..بعد از غذا همینطور تشسته حدود ده الی ۱۵ دقیقه بالاتنه رو ورزش بده خیلی موثره ..بعد بخواب اگه میخوای بخوابی

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب . من ناشتا اندازه بگیرم ..ولی ناهارم چطور بوده ؟

ناهارت به اندازه بوده است. خوبه که نان سبوس دار میخوری. تا جایی که میتونی از مصرف نان باگت و تست و بر بری صنعتی خودداری کن بجاش از سنگک استفاده کن

سعی کن برنج و کته استفاده کنی که قند کمتری داره. هرچی زمان دم کشیدن و پخت مواد غذایی کمتر باشه قند کمتری آزاد میکنن

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
من دیابت بارداری داشتم تقریبن 6 سال پیش الان حدود 2 سالی هست که دیابت نوع 2 دارم

متاسفانه اکثر خانمایی که توی بارداری دیابت میگیرن بعدها به دیابت نوع ۲ مبتلا میشن   ان شاءالله مال شما کنتر بشه و عوارض نده

یعنی تاثیر داره؟ حتما این کار رو می کنم

اره عزیزم جایی خوندم خانومایی ک دیابت بارداری داشتن انجام میدادن و راضی بودن ..فقط فشار ب شکمت نیاری ..همون دست و بالاتنه رو اروم ورزش بده

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
ناهارت به اندازه بوده است. خوبه که نان سبوس دار میخوری. تا جایی که میتونی از مصرف نان باگت و تست و ب ...

کلا فقط سنگک می خورم. فقط برنج قهوهای و ماکارونی سبوس دار و شیرینی و قند و مربا و شیرینی کاملا حذف 😖😖😖

ممنونم جواب دادی... چیکار کنم شیرینی رو کم کنم جواب میده یعنی؟ اصلا علائم دیابت بارداری چیه؟😢

فقط شیرینی نه باید مصرف مواد نشاسته دار رو هم بیاری پایین مثلا سیب زمینی و برنج کمتر مصرف کنی بجاش از مغزیجات استفاده کنی

علائمش تکرر ادرار. ورم. احستس تشنگی فراوان هست

ممنونم جواب دادی... چیکار کنم شیرینی رو کم کنم جواب میده یعنی؟ اصلا علائم دیابت بارداری چیه؟😢

نگران نباش منم ۹۵ بودم یکماه رژیم گرفتم و رعایت کردم الان نرمالم ۸۴ شدم و خیالم راحت شده 

شیرینی های صنعتی و قند و شکر کامل تعطیل کن 

نون سبوس دار بخور 

برنجو محدود کن

سیب زمینی و ماکارو نی هم خیلی محدود