2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 57 پست

منم برای بارداری اولم فقط شیرینی میلم بود و تا مرز دیابت رفتم ولی کنترل کردم شکر خدا رسید ۷۰ اما برای  این بارداری از همون اول قید شیرینی رو زدم

البته الان حدود ۷ سالی هست که لب به قند و نوشابه نزدم ولی هنوز اراده خط کشیدن دور شیرینی رو ندارم

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

من تو هفته 11 هستم 

الان قند خون من 125 به نظر شما برای جنین من اتفاقی افتاده 

از ترس دارم سکته می کنم همین الان از پیش دکتر داخلی امدم به من گفت خیلی دیر امدی از مایشم برای هفته 8 بود دوباره برای فردا قند ناشتا نوشت

عزیز کم  ممنونم زودتر با پاهای کوچیکت امدي به زندگی مون 
سلام من تو هفته 11 هستم  الان قند خون من 125 به نظر شما برای جنین من اتفاقی افتاده  از ...

نه ان شاءالله که چیزی نیست خودت رو نگران نکن ..ولی پیگیر باش ....من که هفته بیست و هشت فهمیدم چی باید بگم پس ؟ 😖😖

من تمام نظرات رو نخوندم ولی به نظرم اول از همه دستگاه تست قند خونه رو کالیبره کنین، فکر کنم درمانگاه ها انجام میدن یا برید آزمایشگاه آزمایش قند ناشتا، دوساعت بعد از صبحانه و دوساعت بعد از ناهار رو بدین و بالافاصله با دستگاه خودتون مقایسه کنین. 

استرس رو هم نمیشه کنترل کرد حق با شماست منم استرس میگیرم بعدش استرس میگیرم که چرا استرس گرفتم 😕 من میخوام برم پیش مشاور، پیشنهاد میکنم شما هم برین چون خود استرس باعث بالا رفتن قند میشه

ایشالا که نینی همه صحیح و سالم بیاد بغلمون 

سلام من تو هفته 11 هستم  الان قند خون من 125 به نظر شما برای جنین من اتفاقی افتاده  از ...

نمیدونم چرا دکترا نمیفهمن که مخصوصا الان نباید به باردارا استرس وارد کنن، بر فرض اینکه برای هفته 8بوده،خوب الان که گذشته! این چه حرفیه میزنه!! به نظرم برید پیش یک متخصص غدد

125ناشتای بعد از 10ساعت بوده؟ 

نمیدونم چرا دکترا نمیفهمن که مخصوصا الان نباید به باردارا استرس وارد کنن، بر فرض اینکه برای هفته 8بو ...

امروز از مایش دادم شده111 اون که 125 بود برای شاید13 یا14 ساعت ناشتا بوده باشه

همین که 14 تا بدون رژیم خاصی امده پایین خدا رو شکر می کنم 

حالا رفتم دستگاه تهیه کردم 

از امروز حواسم همه رو قند خونم هستش 

دیشب خیلی گریه کردم اما الان اروم هستم 

خودم و بچه ام رو به خدا سپردم

خدا خودش کمکم کنه

امروز از مایش دادم شده111 اون که 125 بود برای شاید13 یا14 ساعت ناشتا بوده باشه همین که 14 تا بدون ر ...

خوب خیلی به غذای روز قبلش بستگی داره و آرامش هم خیلی مهمه

دستگاه رو هم حتما کالیبره کنین که الکی استرس نگیرین

خدا خودش به همه نینی هامون کمک میکنه ❤️❤️

خوب خیلی به غذای روز قبلش بستگی داره و آرامش هم خیلی مهمه دستگاه رو هم حتما کالیبره کنین که الکی اس ...

آزمایشم رو تلفنی به دکتر خبر دادم به من گفت به شوهرت بگو بیاد مطب شوهرم بنده خدا از سرکار امده بود تازه خواب بود بیدارش کردم و فرستادم 5 واحد انسولین شب به من داده قرار شده بعد از ده روز دوباره برم ازمایش بدم بعد دوباره با ازمایش برم دکتر حالا باید ببینم چی و می شه در ضمن باید رژیم خودم رو هم حفظ کنم 

آزمایشم رو تلفنی به دکتر خبر دادم به من گفت به شوهرت بگو بیاد مطب شوهرم بنده خدا از سرکار امده بود ت ...

انشاءالله که خیره و همه چی به خیر و خوشی میگذره

پیش یه مشاور تغذیه هم برید بد نیست، خیالتون راحت میشه

خدا محافظ فرشته هامون هست 🙏🙏