2777
2789
عنوان

به یاد بود این لحظه✨ بعد از کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دندون که عالیه فقط فرسایش بدنیش زیاده

سلااام تبریک میگم

باهم صحبت کرده بودیم اگه یادت باشه

خیلی تبریک میگمم

ببین خوشگله، نگران فرسایش دندون نباش. نهایت نهایتش میری تخصص رادیولوژی میگیری، فقط میشینی دکمه میزنی کلیم درامد داره. یا میری اصلا تخصص مواد دندانی، میری شرکت میزنی یا تحقیقات شروع میکنی. رتبت به دندون میخوره حیفش نکن.

منم شدم ۱۱۷۰۰ می‌خوام بمونم ولی خیلی نمیدونم 🙂از اول شهریور شروع کردم میانگین چقدر می‌خونی کی شروع ...

عزیزم منم پارسال شدم ۱۱۰۰۰ منطقه ۳

میانگین مشخصی نداشت اوایل مینیمم ۱۰ ساعت رو میخوندم هی که جلوتر رفت از قبولیم مطمئن شدم کمتر شد ولی سعی میکردم پیوسته بخونم

منبع اول که جداست ولی منبع دومم هام اکثرا کتابای آزمونی بود مثل موج آزمون و فصل آزمون

سلااام تبریک میگمباهم صحبت کرده بودیم اگه یادت باشهخیلی تبریک میگممببین خوشگله، نگران فرسایش دندون ن ...

سلاام

آره چقد خوشحال شدم دیدم کامتتو❤️

تا این لحظه که برنامم همین دندونه امیدوارم خر نشم

اسی چند سال پشت بودی؟امسال حتما دندون تیپ ۲ میاری . تو برام انگیزه شدی همش میگفتم دیگه دیره ❤️

سلام♥️

سال اول پشت کنکوریم بود

۹۶۴۵ کنکور

درصدام زیست۷۳ شیمی۶۰ ریاضی۲۵ فیزیک۲۷ زمین۵۱

دینی ۱۹

زبان ۱۹ 

شیمی ۱۹.۵

زیست ۲۰

ریاضی ۲۰

فیزیک ۲۰

هویت ۱۸.۷۵

سلامت ۱۵

فارسی ۱۹.۷۵

عربی ۱۹.۷۵

تراز نهایی ۱۰۱۷۳

منبعام اکثرا خیلی سبز بودن اگه بخوام چن تا کتابی که خیلی به دردم خوردن رو بگم شیمی جامع آیکیو و ریاضی مهر و ماه(من از یه جایی به بعد ریاضی نخوندم درصدم این شد وگرنه خیلی کتاب خوبیه) زیست آیکیو هم خوبه کتابای فصل آزمون زیست و موج آزمون شبمی هم عالی بود واقعا

به امتحان نهایی هام توجه ویژه داشته باشید

و اینکه در کل منبع زیاد مهم نیست مهم استفاده کردنشه

واقعا نمیدونم سردرگمم دیدم شبیه هم بوده رتبه هامون حالم بهتر شدهرچی ب فکرت میاد ی صفحه بنویس

روز اول با خودت قرار بزار

همه چیز رو گردن میگیرم 

هر اتفاقی تو این مسیر پشت کنکور موندن افتاد حتی مشکلات خانوادگی نباید غر بزنی چون همین الانشم تو وقت اضافه ای و تحت هر شرایطی باید درستو بخونی

موفق میشی حتما با رتبه خیلی بهتر❤️

و هرچی زودتر شروع کنی بهتره