2777
2789
عنوان

دوستان پراید هاچبک بهتره یا تیبا

70 بازدید | 15 پست

گواهی نامه دارم ولی نشستم پشت ماشین بخوام دستم راه بیوفته کدوم بهتره پراید ۳۲۰٫۳۴۰ میلیون می ارزه ؟ تقریبا یه قیمت در میاد با تیبا طلا بفروشم الان که رفت بالا بخرم ؟

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پراید خوبه اما تیبا ظاهر بهتری داره خودم تیبا میپسندم

آره تیبا شیک تره ولی خیلی دو دلم چون راننده هم نیستم به جایی بزنم 

در شرایط یکسانِ خرید، تیبا گزینه بهتریه.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

موتور تیبا هم پرایده فقط ظاهرش فرق داره ولی در کل شنیدم بهترین ماشین برای شروع رانندگی پراید خوبه را ...

آره پراید خیلی خوبه 

پراید بهتره.. تیبا افتضاحه.. من یادمه کلاس رانندگیم با تیبا بود فرمونش خیلی سفته.. درکل نمیارزه.. با ...

جدی میگی؟ من پشت پراید نشستم رانندگیم با تیبا یاد گرفتم کلاچشم به جوری بود بعد می‌دونی تو دنده عقب پراید راحت تره

پراید۱۱۱ بهتره به شرطی که شاسی هاش نخورده باشه ....تیبا یه کم خشکه ولی ۱۱۱ نرمه بخصوص کلاج و فرمونش ...

واقعا عزیزم ۱۱۱نرم تر تیباس؟ ارزش داره طلامو بفروشم؟

واقعا عزیزم ۱۱۱نرم تر تیباس؟ ارزش داره طلامو بفروشم؟

والا من خودم تا پارسال ۱۱۱داشتم واقعاواقعا واقعا دوسش داشتم ....دو بار هم بیشترپشت فرمان تیبا ننشتم اونم واسه دوستم بود .من که میگم ۱۱۱ هم دخترونه تر و هم جمع و جور تره و هم زبل تر ....به نظرمن که ارزشش را داره ،ماشین واقعا نیازه برای ادم...

والا من خودم تا پارسال ۱۱۱داشتم واقعاواقعا واقعا دوسش داشتم ....دو بار هم بیشترپشت فرمان تیبا ننشتم ...

ممنونم ازت عزیزکم از نظر خرابی چی خرج نداشت؟ من یکی از دوستان داشت خیلی راضی بود یکی دیگه کلی خرجش کرد حتما بهش انداختن

ممنونم ازت عزیزکم از نظر خرابی چی خرج نداشت؟ من یکی از دوستان داشت خیلی راضی بود یکی دیگه کلی خرجش ک ...

والا من سال۹۷یه صفر خریدم از اول دست خودم بود خداروشکر باهاش تصادف نکردم و خرابی هم نداشت بجز لوازم مصرفیش دیگه پارسال فروختمش ...ماشین واقعا خیر داری برام بود ،انشاالله یه خوبش هم نصیب شما بشه ....حتما به چندتا مکانیک کاربلد و مطمئن نشون بده و تشخیص رنگ هم ببرش که شاسی ها سالم باشه