2777
2789
عنوان

امکانش هست همه چی عوض شه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 26 پست
اصلا به حرفشون گوش نده رو‌پبشرفت خودت کار کن مگه مخ همونایی رو که میزنن میان میگیرتشون؟ که پز میدن ف ...

بخاطر وضعیتم فکر میکنن مثلا من لیاقتم کمتر از اوناس این اذیت کنندس😔مگه جورجینا پولدار بود که رونالدو رفت طرفش یا خیلیای دیگه بنظرم نباید براساس زمان حال یکی ایندشو تحقیر کرد😔

همه اینجوری نیستنو رابطه هایی ک بر اساس ظاهر باشه کمتر دوام دارنبعدم حتی در بدترین شرایط ، تنهایی به ...

هی 😔بین دخترا خیلی رقابت هست مثلا اونی که خواستگار و خاطر خواه بیشتری داره خودشو بالاتر میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هی 😔بین دخترا خیلی رقابت هست مثلا اونی که خواستگار و خاطر خواه بیشتری داره خودشو بالاتر میبینه

از من میشنوی عمرتو با مقایسه و رقابت و .... تلف نکن

مگه چقدر عمر میکنی که بخوای کل عمرتو به دیگران و عقب بودن یا جلو بودن فکر کنی

تمرکزتو روی ارامش خودت بذار

به معجزه باور داشته باش

جهان بازتابی از خود شماست اگر خود را از درون دوست بداريد و به خود مهر بورزيد و ارج و ارزش نهيد در زندگی بيرونی نيز همين حالات آشكار خواهد شد.اگر طالب عشق بيشتری هستيد به خود عشق بورزيد، اگر خواهان پذيرفته شدن هستيد خود را بپذيريد و اگر از اعماق وجودتان خود را محترم شماريد همان سطح احترام را از هستی فراخواهيد خواند💙