2777
2789
عنوان

عروسی خواهر نامزد سابقمه

442 بازدید | 37 پست

هفته بعدی عروسی خواهرشه بعد من بهش میگفتم کی میگیره میگفت نمیدونم خودشو میزد به اون راه الان واقعا دارم دیونه میشم از وقتی فهمیدم چون قراره با اون دختری کع بهم خیانت کرد فامیلشونع تو اون عروسیه واقعا بهم میریزم حرصم میگیره قراره هی به دختره نگاه گنه بهش و حواسش بهش باشه خیلییی دختره رو دوست داره دارم میمیرم از حرص 💔الهی بمیره که منو اینطوری کرد حروم زاده 😭همش هی فکر میکنم بهشون همش ترس اینو داشتم تو عروسی مراسم چیزی ببینیش برا همین هم جدا شدم کلا هی حرص همه چیز و نخورم اما دارم میخورم 

چقدر باید بگذره ؟تا بگذره؟

تورو دوست داشت که اونو داشته باشه؟ 

فقط بفکر هوا و هوسه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دگه ازشماجداشده مال شمانیست چه اهمیتی داره کی دوست داشته باشه یابکی نگاه کنه ؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مگه مجبوری بری؟. حتما لیاقتش نبوده کنارش باشی همون بهتر زود فهمیدی بعد 10 سال زندگی با دوتا بچه جدا ...

نه من که نمیرم اما حالم داغونه که چرا اینطوری شد💔

منو دوست نداشت کلا ولی اونو داره

نداره ، همش دروغ! 

توهم عزیزم برای خودت ارزش فائل باش اصلا حواستو نده بهش که ببینی به کی توجه میکنه و چیکار میکنه تا حرصت دربیاد

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دگه ازشماجداشده مال شمانیست چه اهمیتی داره کی دوست داشته باشه یابکی نگاه کنه ؟؟

😭نمیتونم واقعا خیلی داغونم همش استرس دارم حالم بده

تازه جدا شدم ی هفتس حوصله ندارم دیگع تو هیچ رابطه ای برم

برای فراموش کردن تو هیچ رابطه ای نرو به این زودی نه تنها یادت نمیره بلکه عذاب هم میکشی 

نداره ، همش دروغ! توهم عزیزم برای خودت ارزش فائل باش اصلا حواستو نده بهش که ببینی به کی توجه میکنه و ...

اره باید شمارشو حذف کنم استوری هاشو کلا نبینیم اعصابم بهم نریزه بیشتر از این 

به هیچ جات نباشه بخشیدا تو هم چیتان پیتان کن برو عروسی با پسرای فامیل لاس بزن ماتحت اش بسوزه 

واقعا دیونه ای؟چطور هنوز به کسی که بهت خیانت کرده حس داری؟انگار حالا مرد ها چی هستن  که بخاطرشون  حرص هم بخوری

اره باید شمارشو حذف کنم استوری هاشو کلا نبینیم اعصابم بهم نریزه بیشتر از این

وقتی میدونی چه کاری خوبه همونو خیلی زود انجام بدع