2777
2789

دو هفته دارم کارای جداییمو میکنم دوستان لطفا قضاوت نکنید من چندین ساله برای درست شدن شوهرم تلاش کردم هزارو یک مشکل داره 

حتی خیانتو گذشت کردم که زندگیم خراب نشه پس فکر نکنید که خوشی زده زیر دلم 

همه اینکارو کردم چونکه فکر مکردم دوسم داره وبراش مهمم چون ازدواجمون عاشقانه بود یعنی دوست بودیم هرکاری کردم ولکن کاراش نشد چندتاش ول کرد مثل رفیق بازی چون رفیقاش بدی کردن بهش ک ول کرد یا خیانتو ک نمدونم میکنه الان یا نه بشدت شوهرم خودشیفته یعنی همش من مقصرم همیشه بهم تو سری میزنه کوچیکم میکنه مثلا یک کار اشتباهی مکنم هرچیزی باشه بهم میگ بی عرضه فلان فلان فحاشی میکنه بدجور شکاک و دل بده در حدی که من حق هچ کاری حتی گرفتن گواهی نامه ام ندارم خسیسه خسیسسسس پول حتی چیزای واجبم نمیده اگرم بده انقدر منت میذاره که متنفر بشم حتی برام تولدم یک تبریک بهم نگفت دوساله عقدیم ها ... انقدر بدی داره که نگو باز امروز مادرشوهرم زنگ زده گریه مکنه که تو براچی بچمو ول کردی نباید ولش مکردی 😐 میخواد من بمیرم اونجا که بچش تنها نشه ناراحت نشه حالا من از بس حرص میخورم موهام مشت مشت میریزه و بدنم میلرزه سمت چپ بدنم بی حس میشه 

بارها با گریه از شوهرم خواهش مکردم درستشو میگفت به اونجام که میخوای بری زودتر برو 💔 

من گریه مکردم اون میخوابید ...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز بهترین کارو میکنی. همین که رسیدم به جایی که گفتی خودشیفته است دیگه تا تهشو خوندم. کثیف تر خودشی ...

دقیقا من نمیدونم از دستش چکار کنم بقیه فکر مکنن خوبه ولی من میدونم چقدر سخته زندگی باهاش 😭 مثلا حتی یک غذا درست مکردم انقدر استرس داشتم که غذام خراب نشه چون اگر بد بود غر غر میکرد نمی خورد بهم مگفت بی عرضه 😔💔

همیشه ام من مقصر 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
دقیقا من نمیدونم از دستش چکار کنم بقیه فکر مکنن خوبه ولی من میدونم چقدر سخته زندگی باهاش 😭 مثلا حتی ...

خودتو آزاد کن. الان فقط داری شکنجه میشی این اسمش زندگی نیست. درسته سخته ولی محکم وایسا و کارت رو جلو ببر. 

خودتو آزاد کن. الان فقط داری شکنجه میشی این اسمش زندگی نیست. درسته سخته ولی محکم وایسا و کارت رو جلو ...

فقط دارم اذیت میشم 💔اخه کی اینجوری انقدر با استرس زندگی مکنه من حتی اسایش یک ساعت خواب بعد بیدار شدن اونو نداشتم هیچ احترامی تو اون زندگی برام قائل نبود فحش میداد فوش های خیلی به خانوادم 😭 

همین ننه اش خودشیفته اش کردی دیگه میکوبیدی توصورتش عیبای تربیتشو

دقیقا ننش همش همی الان میگفت پسرم با اون خوشکلیش  چرا بد دهنی میکنه و اینا انقدر خود مامانشم خودشیفتست که نگو کشتن منو منم کلا خانوادگی مظلومیم حقم خوردن بدبختم کردن اصلا 💔بهش گفتم برو پیش پسرت ب من زنگ نزن میگه توروخدا نفرنیش نکنی خوب  ههه 💔

من که بودم میشستم پهن میکردمش

الهی خدا جوابشونو بده 😭💔

خدا بیارمرز مادرشوهرم زن خوبی بود همه عیبای شوهرموبه رخش میکشیدم خدابیامرزدش ازمن بیشترازشوهرم ایراد ...

هعی مادرشوهرمن فقط طرف پسرشو حتی با اینکه منو بدبخت کرده فقط بهش گفتم منکه دیگه نیستم ولی شما هستی اونجا خدا تاوانمو ازش گرفت نگی گناهش چی بود که اینجوری شد چون الان من مهریه ام نمخوام هیچی نمخوام همه رو سپردم به خدا ک بگیره 💔