2777
2789

سلام دوستان

من هفته ى ٦ و خورده اى هستم

دو قلو باردارم

همه ش خوابم و درازكش

حتى نمى تونم بشينم به جايى تكيه بدم

صبحا از ضعف و فشار پايين بيدار ميشم

ولى دكتر فشارم رو گرفت گفت پايين نيست

شما اينطورى بودين ؟ تا كى ادامه داره ؟

همه ى كارهام رو همسرم انجام ميده

اصلا نمى تونم از تخت جدا بشم

بااجازه استارتر

بچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی تجربه ای داره؟چیکار کنم؟

سرشیشه رو هم گشاد کردم نگه میداره تو دهنش نمیخوره،وزنشم به شدت پایینه

..........

عزیزم من اطلاعی ندارم ولی یه سوال 

خودتون دوقلو خواستید؟ 

چیکار کردید دوقلو شدن؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم بهت تبریک میگم برای منم دعاکن سعی کن پاشی آشپزی کنی اهنگ شاد گوش بدی تحرک داشته باشی تا ح ...

اصلا نمى تونم رو پاهام وايسم

انگار بهم مورفين تزريق كردن

منم دوقلو بار دار بودم نی نی هام پسر بود این طوری بودم ،ولی خواهر شوهرم دوقلو باردار بود نی نی هاش د ...

بهتون تبريك ميگم

باردارى خوبى داشتيد ؟

زايمان تون خوب بود ؟

من يكمم مى ترسم

خيلى نديدم كسى دو قلو داشته باشه

شما هم كيسه و جفت جدا بودن ؟

ورم كردين ماههاى اخر ؟

مى ترسم مسموميت باردارى بگيرم

هرچى خدا ميداد راضى بوديمولى با لتروزول دوقلو شدن

اینو دکتر داده بود؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من دوقلو باردار بودم ولی از ماه ۳ به بعد این جور شدم.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!