2777
2789
عنوان

کدوم کاربر اینجا وایب خوبی میده

| مشاهده متن کامل بحث + 6050 بازدید | 722 پست

کسی تگم نکردددد 😐😂

ناراحت شدم🥲😂

@پسرفندوقیم‍  ایشون گله ❤️🫂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

زمستان هستم@💛💛💛💛

lovely cute girl@💞💞💞

من بلد نیستم تگ کنم ولی این ها آبجی های گل و خوش گلم هستن💝💝💝💝💝

هیچ کسی من رو تگ نکرد برم گریه کنم💔💔💔

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمستان هستم@💛💛💛💛lovely cute girl@💞💞💞من بلد نیستم تگ کنم ولی این ها آبجی های گل و خوش گلم هستن ...

@زمستان_هستم‍ 

@lovely_cute_girl‍ 

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

زمستان هستم@💛💛💛💛lovely cute girl@💞💞💞من بلد نیستم تگ کنم ولی این ها آبجی های گل و خوش گلم هستن ...

به به مرسی قشنگم بخدا تصادفی دیدم🥰

این دوستمون تگ کرد 

@لانهوا‍ عشق من

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

@لانهوا‍ بیا من تگت کردم عسیسممم💁‍♀️🫂🧡

ممنون قشنگم💝🦄💛💕💕💞💞💞 

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

به به مرسی قشنگم بخدا تصادفی دیدم🥰این دوستمون تگ کرد @لانهوا‍ عشق من

سلام اجی جونم فدات بشم💝💝💝💝💝💞💞💞