2777
2789

خانما من پوست بدنم و صورتم افتضاحه و نزدیک پریودی داغون تر میشه یه جوشایی میزنم بزرگ و زخمی کننده تا مدت ها ردش میمونه 

و بدتر از اون پوست کمرم و بازوهام وقفسه سینه ام مه ...

یه لکه های قهوه ای داغون 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

انگار بیماری پوستی باشه نزدیک ۱۰ ساله دارم ...

اون موقع بهش گفتم بیا منو ببر دکتر داغونه وضعم بعد میگه نه خودش خوب میشه میگم پس فردا که عروس شدم با چه وضعی لباس عروس بپوشم؟ دیگه نبرد منو تا امروز 

که قضیه خواستگار و فلان پیچیده یه چند نفر حرفی چیزی گفتن 

الان منو میبینه همش آه آه و پوفف پوف میکنه ...

خودم رفتم چندتا جیز میز خریدم بزنم به پوستم بعد بهم میگه حالا دکتر شدی بر ما 😑💔

چه کنم خوب بشه؟ خیلی بد تحقیر می‌کرد 

خب؟ منم پیشونیم اکثر اوقات جوشای کوچیک داره جوشای بزرگم میزنم بازو و سینمم لک داره مامانمم یه بار بهم گفت جوشای بازوتو نکن جاش میمونه منم ناراحت شدم ولی ژنتیکه دیگه به قول خودت تقصیر ما که نیست بعدم به خودت نگو افتضاح 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟ منم پیشونیم اکثر اوقات جوشای کوچیک داره جوشای بزرگم میزنم بازو و سینمم لک داره مامانمم یه بار به ...

یعنی درمان نمیشه ؟ 

آخه ببین اصلا نمیدونم میشه بهشون کفت جوش یا نه یه جور عجیبی ان خیلی بزرگتر از جوش 

پس فردا خواستم لباس لختی بپوشم چیکاررکنم ؟😭😭💔

یعنی درمان نمیشه ؟ آخه ببین اصلا نمیدونم میشه بهشون کفت جوش یا نه یه جور عجیبی ان خیلی بزرگتر از جوش ...

من دنبال درمانش نرفتم راسیاتش چون مال من مشکل از این بود که با شیو با هر چی اینجور میشد بدنم و با لیزر کمتر میشه جای قبلیا مونده رو بدنم جدیداعم که هستن سلام میرسونن و خب آره لباس لختی پوشیدن راحت نیستی چون یه سریاعم نمیدونن اینا چیه تازه میان میپرسن چرا اینطوریه پوستت دیگه بدتر 

من دنبال درمانش نرفتم راسیاتش چون مال من مشکل از این بود که با شیو با هر چی اینجور میشد بدنم و با لی ...

خب پس تنها کاری که میشه کرد پذیرش عه

صورتت رو ابلیمو بزنیک روز درمیان ابلیمو بزن نیم ساعت بمونه بعد بشورهمیشه نزن پوست رو خشک میکنه

صورتو یه کاری میکنم ولی خب بدنو چی

صورتو یه کاری میکنم ولی خب بدنو چی

بدنت رو هم بزن

اگه میتونی بریز توی ابپاش

بده مامانت بپاسه روی بدنت

البته این فکر من بودا

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸