2777
2789

منم عقد بودم همه شون رو آشپزیم گیر بودن

آخرین بار که زر زدن، بهشون گفتم از موقعی که من چشم باز کردم مادرم می‌رفت سرکار پدرم و داداشم خونه بودن منم مجبور بودم اشپزی رو یاد بگیرم خداروشکر همه چی هم بلدم درست کنم

از همون موقع ساکت شدن

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی بهترین واکنش به همسرم ک سکوت کرد چیه ؟

استارتر انگار من این تاپیک را زدم، همش خودمم.

اینو اویزه ی گوشت کن اگه تونستی خودت جواب بده بعد گیر نده به همسرت.

چرا خودت دفاع نکردی؟ اگه بلد نیستی جواب بدی بپذیر و شان خودتو اندازه ی اونا نیار پایین، میری جوری رفتار کن که کسی حق توهین نداشته باشه، نه بداخلاق بشین نه خیلی گرم.

با بچه ها نه بازی کن نه حرف بزن نه گرم بگیر نه سلام کن، سلام کردند درست و خوب جواب بده، ازت چیزی پرسیدند جوابشون را بده و نه خیلی صمیمی و طولانی. 

از اون مادرشون که وقت تربیت بچه هاش را نداره دوری کن.

فقط توی حرفات در حد یه جمله به شوهرت بگو ناراحت میشم از این حرفا و تمامش کن.

بعضی از شوهرا دفاع نمیکنند, خودت هم بکشی دفاع نمیکنند پس خودتو خسته نکن.

منم عقد بودم همه شون رو آشپزیم گیر بودنآخرین بار که زر زدن، بهشون گفتم از موقعی که من چشم باز کردم م ...

میدونی جالبیش چیه مادرشوهرم باهام خوبه کاری نداره ولی خانواده جاری بزرگم باهام بدن بی دلیل

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

میدونی جالبیش چیه مادرشوهرم باهام خوبه کاری نداره ولی خانواده جاری بزرگم باهام بدن بی دلیل

عزیزم احتمالا اینا دیدن خانواده شوهرت باهات خوبن، حسودیشون شده

اگر خیلی اذیت شدی محترمانه و بدون عصبانیت به مادرشوهرت یا همسرت بگو

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

استارتر انگار من این تاپیک را زدم، همش خودمم.اینو اویزه ی گوشت کن اگه تونستی خودت جواب بده بعد گیر ن ...

دقیقا چرا باید همبازی و هم صحبت بچه ها بشید اونا باید با همسنو سال خودشون بازی کنن 

عزیزم احتمالا اینا دیدن خانواده شوهرت باهات خوبن، حسودیشون شدهاگر خیلی اذیت شدی محترمانه و بدون عصبا ...

اره خودمو قاطی نمیکنم میگم اونا بگن 

دقیقا چرا باید همبازی و هم صحبت بچه ها بشید اونا باید با همسنو سال خودشون بازی کنن

بخدا اینم بچه همش تو گوشیه همش فقط موقع غذا خوردن میاد ک من اصلا کاریش ندارم 

استارتر انگار من این تاپیک را زدم، همش خودمم.اینو اویزه ی گوشت کن اگه تونستی خودت جواب بده بعد گیر ن ...

اخه بخدا من کاری ام با بچه کوچیکه ندارم میام خونه مادرشوهرم تو اتاق همسرم میرم میبینمم بدون در زدن اومده پیش ما بارها با صدای بلند گفتم بدون در زدن نیا ولی اصلا برای مادرش مهم نیست 

اخه بخدا من کاری ام با بچه کوچیکه ندارم میام خونه مادرشوهرم تو اتاق همسرم میرم میبینمم بدون در زدن ا ...

بعضیا شعور ندارند خیلیا حسودند. ادم با گرگ بیابون روبرو بشه با ادم‌حسود روبرو نشه، کاش از شما بیشعور باشه تا حسود، حسود هم خودشو مریض میکنه هم طرف مقابلشو.

ببین بعضی ها هم هستند که توی خونه به بچه شون یاد میدند با هرکسی چه طور رفتار کنند. 

نمیدونم جاری شما جز کدوم دسته هست ولی از الان یه رویه درست پیش بگیر، اگه همین جور بری جلو میبینی شانت خیلی اومده پایین.