2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرم چی بگم درست تره ؟ چون لبخند زد و سکوت کرد

به همسرت بگو : اگه یوقت تو خانواده ی ما یکی بهت احترامی کرد و یا تکه انداخت، تو چکار میکنی؟ 

توقع داری من چکاار کنم؟ 

اگه هر بار تکرار کنه........ چی؟ 

، احتمالا همسرت میگه : اون بچه است و تو حساسی و....... چیزی نشده و....... 

تو هم بگو : بچه نهاایت تا 7 سال....... میشه گفت بچه است. 

فلانی فقط از من کوچکتره و گرنه خیییلی خوب همه چی رو میفهمه..... و بی احترامی از جانب کوچکتر خیلی تحملشسخت تره 

یکی بهش یاد نداده باید به بزرگتر احترام بزاره وتو باید زبونش رو جمع کنی 

چون بی احترامی به من یعنی بی احترانی به تو...... من به واسطه تو میام تو اون خانواده و....... 

به همسرت بگو : اگه یوقت تو خانواده ی ما یکی بهت احترامی کرد و یا تکه انداخت، تو چکار میکنی؟ توقع دار ...

افرین دقیق همینو بهش میگم امشب و بحثو کامل میبندم ک نگه کشش دادی

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

انقدر جدی نگیرید همه چیو

شاید دیده تازه عروسی فکر کرده اشپزی بلد نیستی

چقدر هر حرفیو داستان میکنید

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

به همسرت بگو به زن برادرش تذکر بده

اگه نکرد علنا تو جمع بهش بگو واسه بچه هات معلم اخلاق بگیر که مثل خودت بی تربیت نشن تا خودشو جمع کنه

از حالا رو بدی تا آخر همینه

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

اینجور وقتا دهن به دهن بچه نزار ، نخند و کاملا جدی زل بزن بهش و سنگین نگاهش کن بعدم روتو برگردون و باهاش هم کلام نشو 

هرچی بگی میگن با یه بچه بحث میکنه و مادرش پشت بچه در میاد اینجوری هم ناراحتیت رو بروز دادی هم کسی نمیتونه چیزی بگه 

حق داری ولی جواب نده ، جواب بدی شر میکنن که تازه اومده و داره خانواده رو بهم میریزه دعوا درست میکنه 

سعی کن کمتر ببینیش 

معمولا اینطور وقتا شوهرا هم پشت زنای عفریطشون هستند دیدید شوهرشم تو روت در اومد که جنبه داشته باش و اینا 

به کتفت بگیر همین