2789

بچهاشیوانا جون گفتن ترشی ابغوره این چیزا نخورین شما رعایت میکنین اخه مگه میشه،نخورد واینکه شما هرروز این محلول رواستفاده میکنین اخه بعضی روزا من نمیتونم استفاده کنم چون خونه نیستم واینکه شامپو گیاهی همون مارک که گفتن استفاده میکنین یاچیز دیگه ؟؟؟

دخترم لکنت داره میشه برای خوب شدنش صلوات بفرستین

هرروز اگ بزنی زوذتر نتیجه میگیری  حالا اگ نشدم بزنی و کار پیش نیومد مشکل ک نداره ک.شامپو بچه هم میتونی استفاده کنی  ترشیجات اگ نخوری رشد موهات سریعتر میشه

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرروز اگ بزنی زوذتر نتیجه میگیری  حالا اگ نشدم بزنی و کار پیش نیومد مشکل ک نداره ک.شامپو بچه هم ...

یه سوال عزیزم هروقت میخوام محلول رو بزنم سرم حنا ته نشین شده باقاشق هربارهمش میزنم.مشکلی نیس؟یانباید هم بزنم؟

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
یه سوال عزیزم هروقت میخوام محلول رو بزنم سرم حنا ته نشین شده باقاشق هربارهمش میزنم.مشکلی نیس؟یانباید ...

اره باید همش بزنی 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد