یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسر من لب خندون و اخلاق خوش میخواد تمیزی و غذا براش مهم نیست صد بار گفته نیمرو با خنده بزاری جلوم بهتره از چلو کباب و با بداخلاقیه ولی چه کنم بچه ها اخلاق نمیذارن صبح تا شب تمیز میکنم باز همون اش همون کاسه
من یکی رو مشناسم خیلی سرخوشه خانم 43 سالشه بچه هم ندارن باور کن زیر خودشم تمییز نمیکنه همسرش عاشقشه بهش تو نمیگه....ببین خونش سگ میزنه گربه میرقصه...الان کارگر بگیره نیم ساعت بعد همه چیزو میترکونه غذا اصلا درست حسابی درست نمیکنه و همش ناز میکنه و میده بقیه بپزن ولی شوهرش میپرستتش
بااجازه استارتربچه ها دخترم ۴ماهشه دو پیمانه شیر رو یکساعت طول میکشه تا بخوره،خسته شدم از دستش،کسی ت ...
سر شیشه رو شما نباید گشاد کنی چه کار اشتباهی میکنی،همینجوریشم به نظرم رفلاکس پنهان داره شما زدی سر شیشه رو هم گشاد کردی !یه شیشه شیر اونت یا دکتر براونز بخر براش اگه ضد چکه میخوای فقط اونت،تو سایت اونت برو راهنماییت میکنن ،دکتر هم ببرش