2777
2789

شاید 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخوام شروع کنم اره میشه چرا نشه منم میخام امسال بمونم پشت بخدنم

ممنظورم باپایه خیلیییییییی ضعیف یکم از صفر بیشتر

تو پایت اینجوریه ؟

چقدر مخونی تو تابستون کی شروع کردی ؟

من یک ماه تقریباً دست وپاشکسته

دوست من تازه دانشگاهم میرفت و قبول شد چرا نشه من تو ابن نه ماه دندون میخوام پزشکی که دیگه راحت تره

اآخه پایت ضعیف ؟

کی شروع کردی به خوندن ؟وچند ساعت میخونی ؟مدرست فرزانگان ؟

اآخه پایت ضعیف ؟کی شروع کردی به خوندن ؟وچند ساعت میخونی ؟مدرست فرزانگان ؟

پایم ضعیف نیست اخه چهار ساله پشت کنکورم🤣

نه مدرسه عادی یعنی مدرسمون از عادی هم مزخرف تر بود تازه دبیرستانم بودم کرونا اومد از صفررررر شروع کردم وقتی فارغ تحصیل شدم فقط مسئولیت آموزش با خودم بود چون تو مدرسه هیچی یادنگرفته بودم الان به یه حد مطلوبی رسیدم 

ولی پزشکی و کلا رشته های تاپ مثل دندون و دارو جدیدا خیلی راحت تره نسبت به قدیما اصلا شک به دلت راه نده 

الانم که دبگه آموزش و ازمون همه استادا تو تلگرام پخش میشه 

شانه ات را دیر آوردی 

پایم ضعیف نیست اخه چهار ساله پشت کنکورم🤣نه مدرسه عادی یعنی مدرسمون از عادی هم مزخرف تر بود تازه دبی ...

😂ان شاء الله که امسال دیگ قبولی

سال های قبل پیراهم نیاوردی ؟

ممنظورم باپایه خیلیییییییی ضعیف یکم از صفر بیشترتو پایت اینجوریه ؟چقدر مخونی تو تابستون کی شروع کردی ...

منم ۲ هفته دست و پا شکسته من پایم ضعیف نیس صفره کامله😂

زندگی گر رود به کام عدم  عشق باقی‌ست تا قیام قلم🤍🌱