2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می ارزه بگیرم؟

اگه هفت رشته تاپه قصدت ایران مونده آره منم سال پیش قصدم کنکور بود خیلی هزینه کردم ولی دروغ چرا کنکور به درد من نمیخوره بنظرم مهاجرت خیلی گزینه بهتریه با خودت فکر کن مثل من این همه هزینه نکنی و آخرش بگی مهاجرت 

اگه هفت رشته تاپه قصدت ایران مونده آره منم سال پیش قصدم کنکور بود خیلی هزینه کردم ولی دروغ چرا کنکور ...

منم دوسدارم مهاجرت کنم ولی اولین هدفم دور شدن و مستقل شدن از خانوادس

با چه رشته ای مهاجرت کنم اخه بخامم مهاجرت کنم پول نمیدن حمایتم نمیکنن😑😑

منطقی تحقیق کن با علم و آگاهی برو جلو صحبت کن باهاشون هر رشته ای بخوای بری رایگانه بیشتر کشورا فرانسه ایتالیا کانادا چین اینا همه رایگانن بعدشم تو فرض کن اصلا دندون تهران قبول شدی می‌دونی چقد باید آخرش پول آزاد سازی مدرک بدی ؟ خارج از کشور اصلا همچین چیزی نیست بعدشم کدوم مشاوری تضمین قبولیه تو رو تو کنکور میده ؟ ولی مهاجرت تضمین میده حتی خیلی مشورت بخاطر کمبود نیروی جوان میگن بیاید رایگان درس بخونید رایگان غذا بخورید رایگان خوابگاه بگیرید خودمونم رایگان اقامت میدیم دیگه مقایسه کن با ایران بی در و پیکر 

منطقی تحقیق کن با علم و آگاهی برو جلو صحبت کن باهاشون هر رشته ای بخوای بری رایگانه بیشتر کشورا فرانس ...

ممنون میشم بهم بگی چیکار کنم من امسال یازدهمم واقن سر در نمیارم چه زیر شاخه ای باید بخونم تا بتونم مهاجرت کنم؟ 

باید معدلم چند شه؟ 

رتبه کنکورم چند شه؟ 

ممنون میشم بهم بگی چیکار کنم من امسال یازدهمم واقن سر در نمیارم چه زیر شاخه ای باید بخونم تا بتونم م ...

از امسال شروع کن تحقیق کن کشور مقصدت رو پیدا کن و مطمئن شو تو کدوم کشور میخوای درس بخونی با خودت فکر کن کدوم رشته رو دوست داری بری دندون دارو پزشکی اصلن رشته های ریاضی رو دوست داری بری ببین کدوم کشور بیشتر مناسبتها به شرایطت میخوره نمره و ریز نمرات نمی‌خواد اصلن کنکور هم نیاز نیست بدی کنکور نده اصلا منم کنکور نمی‌دم از امسال بشین زبان بخونی هم آیلتس هم زبون کشوری که میخوای بری