2777
2789
عنوان

هیچی به اندازه خواستکار مطلقه عزت نفسم دختر و خورد نمیکنخ

| مشاهده متن کامل بحث + 6642 بازدید | 267 پست
فک کردی کی هستی دختر کدوم تیمساری ک نباید ازت خاستگاری میکرد؟؟

والا

عقد بوده دیگه حالا دروغ میگفتن خوبه ؟ پسر هزارتا دوست دختر داره ادای جانماز آب کشیده ها رو در میاره این بنده خدا صادقانه گفته

اره شما گار دارید و افراطی گونه میخواید هر طور که شده عادی سازی کنید حقیقت این نیست فرق هست بین باکر ...

بابا کسی که که یک ماه عقد کرده و جدا شده اصلا مطلقه نیست احتمالا تو شناسنامه هم نیست اسم طرف رو حساب صداقت گفته اصلا تو یک ماه عقد محضری مگه میشه چیکار کرد خیلی بهتر از پسرایی هست که صدتا دوست دختر داشتند همه جور رابطه تهشم ویروس و زگیل تناسلی میدن به زن بدبختشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدرررررر به زن مطلقه توهین میکنن میگم خدایا کاش منو شوهر سابقم میکشت و تموم میشد این حرفا خدایا .. ...

بحث توهین نیست

مثل اینکه میگن کبوتر با کبوتر باز با باز

دختر مجرد بهتره با پسره مجرد

و خانوم مطلقه بهتره با اقای مطلقه ازدواج کنن

اگه استاد جذابم که لامبورگینی داره مطلقه باشه مشکلی نداره 😂😂😂

شاید در دنیایی دیگر در ادینبورگ جادوگری زیبا باشم ... که دغدغه اش درست کردن معجونِ زردچوبه با زنجبیل باشد! ، شاید در دنیایی دیگر 🧸🦋

من یکی رو میشناسم کرده زنشو طلاق داده بعد دنبال دختر میگرده یه مطلقه بهش معرفی کرده بودن گفته بود نم ...

دقیقا نامزد سابق من، خودش یبار جدا شده بود تو عقد بعد میگف قبلا به من دختر مطلقه معرفی کردن خوشم نیومده و دختر و پسر فرق داره و.. 

منم دکمه اشو زدم ک بشه دو طلاقه 🤣

من یک بنده خدایی رو می شناسم ، تو فامیل ..‌ بدون شناخت رفتن خواستگاری و دختر جواب مثبت داد ... بعد از یک مدت فهمیدن دختره همه کارس و تو همون عقد ، خودش درخواست طلاق داد ،پسر هم خب واضحا طلاقش داد دیگه بعدا فهمیدن دختر میخواسته یک دور عقد کنه که پس فردا با هرکی خواست ازدواج کنه ، امضای باباش لازم نباشه دیگه 

الان اون پسر مطلقه ست اما آیا اشکالی داشته ؟ 

پس چطور یه پسر مجرد با یه زن مطلقه ازدواج میکنه همتون میگی خب چه ربطی داره😐😐😐😐😐

خب اون پسر خودش دوس داره واقعا متوجه نیستی؟! 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نه اینم مخالفم اون‌پسر باید گاگول باشه که اینکار و کنه

نمیخواستم چیزی بگم ولی بااین طرز حرف زدنت متوجه شدم چقدر سطح شعور و فرهنگت پایینه... اون پسری که با خانم مطلقه ازدواج میکنه انتخابشه و اونو به دختر مجرد ترجیح داده حالا امثال تو حسادت میکنید و فکرمیکنید از کجای فیل افتادید ؟! بترس از طرز فکری که داری چون ممکنه خودتم یه روز طلاق بگیری و یاد این حرفات بیفتی

نه خیر من دخترم سنم هم زیاد نیست اونم اینا رو میدونه کور که نیست اما اینقدر پرروعن برا پسر طلاق گرفت ...

چه از خود متشکری ، ترگل ورگل🤣 ما از تو هم ترگل ورگل تریم 

ما گارد نداریم خودتون گارد داریداگه مطلقه بودن مشکلی نداشت خب مطلقه ها با مطلقه ها ازدواج می‌کردند ا ...

بخدا ما دنبال مجرد نیستیم مجردا دنبال مان 😂 انگار مجرد بودن امتیازه...بخدا که نیست و تازه نکته منفی هم هست...

وای چقدر شماها بی فرهنگ و حسودید