2777
2789
من سینگلم

دوست عزیزم

من تمام ویژگی های شوهرم رو تصور کردم و از خدا خواستم

حتی مدل خونمون هم از ته دلم از خدا خواستم

نمیدونم برای شما جواب بده یا نه ولی من اینطوری کاملا به خواسته ام رسیدم (دعای توسل هم برای من خیلی جواب داده)

انشالله شما هم خوشبخت بشید❤️🫂

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اون گروه که خیلی خوب جواب داد. چند نفر بلافاصله جواب گرفتن

میخوای باهم شروع کنیم منو دخترخالم تصمیم مون قطعی هست شاید سه نفر باشیم بخونیم و برای هم دعا کنیم بهتر نتیجه بگیریم 

تجربه من ثابت کرده بخوای تنهایی چله بگیری وسطش جامیزنی حداقل من اینطوریم نیاز به انگیزه دارم 

دوست عزیزممن تمام ویژگی های شوهرم رو تصور کردم و از خدا خواستمحتی مدل خونمون هم از ته دلم از خدا خوا ...

مرسی عزیزم از راهنمایی و دعات برای انتخاب درست منو دخترخالم و مجردهای جمع پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست 

دوست عزیزممن تمام ویژگی های شوهرم رو تصور کردم و از خدا خواستمحتی مدل خونمون هم از ته دلم از خدا خوا ...

منم برای شما به نیت پنج تن صلوات میفرستم ان شاء خوشبخت و عاقبت بخیر بشی و غم راه خونتو پیدا نکنه 

مرسی عزیزم از راهنمایی و دعات برای انتخاب درست منو دخترخالم و مجردهای جمع پنج تا صلوات به نیت پنج تن ...

چشم حتما عزیزدلم

خدا شاهده هروقت که از ته دلم احساس خوشبختی میکنم برای همه ی دخترا یه شوهر خوب و مهربون آرزو میکنم

چون منم تازه دارم میفهمم زندگی یعنی چی (خونه پدرم بهم سخت گذشت)

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
چشم حتما عزیزدلمخدا شاهده هروقت که از ته دلم احساس خوشبختی میکنم برای همه ی دخترا یه شوهر خوب و مهرب ...

ان شاء الله زندگی متاهلین پر از خوشی و حال خوب باشه 

بچه هم دارین؟ 

ان شاء الله زندگی متاهلین پر از خوشی و حال خوب باشه بچه هم دارین؟

بله عزیزم

یدونه

چله برداشتین؟

من برای مشکل اضطراب و افسردگی چله دعای توسل برداشتم

میخوای باهم شروع کنیم منو دخترخالم تصمیم مون قطعی هست شاید سه نفر باشیم بخونیم و برای هم دعا کنیم به ...

آخر ماه امتحان دارم . اگر بتونم از ۱۲ ام شروع میکنم . برات دعا میکنم عزیزم. ان شاالله خبر عقدت رو بدی