من تمام ویژگی های شوهرم رو تصور کردم و از خدا خواستم
حتی مدل خونمون هم از ته دلم از خدا خواستم
نمیدونم برای شما جواب بده یا نه ولی من اینطوری کاملا به خواسته ام رسیدم (دعای توسل هم برای من خیلی جواب داده)
انشالله شما هم خوشبخت بشید❤️🫂
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم از راهنمایی و دعات برای انتخاب درست منو دخترخالم و مجردهای جمع پنج تا صلوات به نیت پنج تن ...
چشم حتما عزیزدلم
خدا شاهده هروقت که از ته دلم احساس خوشبختی میکنم برای همه ی دخترا یه شوهر خوب و مهربون آرزو میکنم
چون منم تازه دارم میفهمم زندگی یعنی چی (خونه پدرم بهم سخت گذشت)
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
ان شاء الله زندگی متاهلین پر از خوشی و حال خوب باشه بچه هم دارین؟
بله عزیزم
یدونه
من برای مشکل اضطراب و افسردگی چله دعای توسل برداشتم