2777
2789

نوزاد ۴۲روزه ام رفلاکس پنهان داره دکتر آنلاین گرفتم فاموتیدین تجویز کرد و احتمال حساسیت داد و گفت شیرخشک پپتی بهش بدم 

درحال حاضر شیرخشک بیومیل آی ار استفاده میکنه....ولی ب جز رفلاکس و مدفوع بلغمی هیچ علایم دیگه ای از آلرژی نداره؟بنظرتون شیرخشکشوعوض کنم ؟

رفلاکسشم پنهانه و خیلی اذیته بچم خواب نداره و همش گریه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاموتیدین معادلش پنتومیده اگر حساسیت داده رودل کرده اسید معده اش زیاد شده دکتر انلاین کافی نیست ببرش متخصص اطفال گناه داره ریفلاکس داره یعنی سوزش ام داره 

در گنگ ترین حالت زندگیمم

کسی نیست کمک کنه؟

شیرخشکش اصلااااا مناسب نیست

نان کامفورت.سیمیلاک توتال کامفورت.ببلاک کامفورت.اپتامیل اچ ا.نان اچ ا.پپتی.پپتی جونیور.

از ضعیف به قوی نوشتم هرکدوم گیرت اومد تست کن ببین کدوم میسازه . حداقل یه قوطی رو باید بخوره تا بفهمی بچه اروم میشه یانه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

کسی نیست کمک کنه؟

راستییییییی مکمل چی میدی؟؟

آد افتضاحححح رفلاکس اوره برای بچه ی الرژیک

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

کسی نیست کمک کنه؟

درخواستمو قبول کن لینک گروه الرژی واتساپ بهت بدم مامانا خییییلی کمک میکنن بهت

این شیر رو وقتی بچه ویروس گرفته واسهاله میدن 

حتمن حضوری برو دکتر ببیندش

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

پوست صورتشم جدیدا زبر شده از حالت لطیفی دراومده

دختر منم دقیقا همین مشکلو داشتم و آلرژی بود 

زودتر شیر خشک رو عوض کن و شیر خشک ضد آلرژی بهش بده 

بچه آلرژی به محصولات گاو داره عزیزم 

اگه شیر خودتم میخوره خودت اصلا نباید محصولات گاو استفاده کنی