2777
2789
عنوان

موضوع مادرشوهرم

109 بازدید | 5 پست

سلام من مادرشوهرم دارم که دوتا پسر دارن و یه دختر‌. ایشون گویا خیلی تمایل نداشتن به خاستگاری بنده بیان ولی بروز ندادن و بنده در جریان نبودم و من و همسرم عقد کردیم. بعد از عقد توهین هایی به بنده داشتند من قدم ۱۵۳ هست چندباری بهم گفتند قدت کوتاهه و ‌‌‌‌... حرفای ناراحت کننده ‌ خلاصه ما ازدواج کردیم .... برای پسر دیگشون عقد کردند و به شدت فرق میزارن... بین دوتا پسرشون هم که کلا فرق میزارن. واقعا از رفتارشون من ناراحت شدم . شوهرم یه گوشی از خواهرشوهرم گرفت گوشی کار کرده بود و خواهرشوهرم گوشیه نو برای خودش خریده قبلی را شوهرم ازش گرفت. دیشب اونجا بودیم بیش از ۲۰ بار مادرشوهرم گفت پول گوشیو بده اول پول گوشیو بده بعد گوشیو ببر من خیلی ناراحت شدم و به شوهرم گفتم ببر گوشیو پس بده

به همسرم گفتم واقعا این چه رفتار زشتی هست دیگه ۲ تومن ۳ تومن پوله انقدر تکرار میکنه‌‌... همسرم گفت شوخی میکنه گفتم والا این چه شوخی زننده ای هست

من خانوادم خواهر خودم گوشی نو به همسرم داد اصلا پولشو نگرفت. برای کربلا رفتن ۱۰ تومن فقط خانوادم به ما پول نقد و دینار دادند‌...

بنظرتون به مادرشوهرم تماس بگیرم و بگم از نوع رفتارش ناراحت شدم و خانوادم به ما آنقدر پول دادند و شما بخاطر دو سه تومن هی تکرار میکنید .... چون اون گوشی هم قدیمیه نوت ۸ شیایومی هست و ۲۵۰۰ قرار بود شوهرم بده به خواهرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاخودتون وارداینطورمسائل نکنین چون اختلافات کوچیک کم کم خیلی بزرگ میشه من تجربه کردم توزندگیت فقط به شوهرت اهمیت بده بقیه بریزدورچون فقط شوهرت بایدحامیت باشه اصلاسرهیچ چیزی به مادرشوهریاخواهرشوهرزنگ نزن حتی مشکلات بین خودتون هم پیش کسی مطرح نکنین

تک تک اشکام...اسیدمیشه روقلبت یه روز....

بااین تماسا زندگیتو به باد نده . عزیزم روزانه هزار تا ادم مریض به ادم توهین میکنن اگه به هرکدوم بخوایم زنگ بزنیم دیگه چی از روح و روان و اعصاب واسمون میمونه و فقط جنگ و دعوا میشه . کر و کور بشو . توروتم چیزی گفتن بخند جواب نده 

در رقابت با خودم 💪🏻👸🏻