2777
2789
عنوان

یعنی میشه من زنده بمونم و ببینم•••❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 22 پست
نه اتفاقا پوشش نامتعارف افراد هم به همه ضربه میزنه. کمترینش اینه دلیلی نداره من مثلا به عنوان یک آقا ...

اونوقت اون آقا حق داره یه عمر آسوده باشه ولی اون خانمی که معتقد نیست باید به زور حجاب کنه که یه وقت او آقا از راه به در نشه؟؟ خب این چه عدالتیه؟؟

چرا فقط زندگی برای اون آقا باید راحت باشه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

من از خودت پرسیدم. بهرحال اگر این موضوع دفاع کردی ابدا جای دفاع نداره

به هر حال شما وقتی تو بحثی نبودی و از چیزی خبر نداری حق جبهه گرفتن و قضاوت نداری.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونوقت اون آقا حق داره یه عمر آسوده باشه ولی اون خانمی که معتقد نیست باید به زور حجاب کنه که یه وقت ...

ببین قانون باید در پی آسایش همه باشه. خانمی که پوشش متعارف داشته باشه ناراحته؟؟؟ نه اتفاقا اگه ادم سالمی باشه اینجوری راحت تر براش میگذره. نمیشه ی طرف بگه من راحت باشم تو ناراحت. میدونی مثل چی میمونه یکی بیاد بگه من سرما خوردم ماسک نمیزنم به من چه من با ماسک ناراحتم چرا من ناراحت باشم و شماها راحت. خب کار تو داره خطر ایجاد میکنه نه کار من پس هر دو رعایت رو انجام میدیم تا هر دو راحت باشیم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
به هر حال شما وقتی تو بحثی نبودی و از چیزی خبر نداری حق جبهه گرفتن و قضاوت نداری.

بله حق با شماست. 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
ببین غزیزم من تایپک هاتو دنبال میکنم شما خودتون با قشر مذهبی بد هستید و این تایپک هاتون عمدا میزنید ...

من اتفاقا اصلا با قشر مذهبی مشکلی ندارم و تاپیک هام در جهت اینه که همه‌ی آدمها با تمام عقایدشون بتونن در کنار هم زندگی مسالمت آمیزی داشته باشن که شامل افراد مذهبی هم میشه.

ولی اگر شما از اون دسته افراد مذهبی هستی که فکر می کنی فقط راه خودت درسته و دنبال تفرقه بین مردمی درسته من ضد توام نه همه‌ی مذهبی ها.

ببین قانون باید در پی آسایش همه باشه. خانمی که پوشش متعارف داشته باشه ناراحته؟؟؟ نه اتفاقا اگه ادم س ...

ماسک باعث جلوگیری از انتقال بیماری به فرد سالم میشه‌.

ولی کسی که خودش بیماره رو جلوش ماسک هم بزنی فایده ای نداره.

کسی که تو خیابون با دیدن یه خانم با تیشرت حالی به حالی میشه خودش بیمار جنسی و دائم التحریکه.

بعدشم بله من به عنوان کسی که آدم معتقدی نیستم حجاب داشتن اذیتم می کنه و شما کسی نیستی که بیای به این دلیل به من بگی که ناسالمم.

این عقده ای هست بابا میگه هر کی هر کثافت کاری کرد لال باشید در کل خودش فضول کل مردم

شخصیت خودت رو حفظ کن لطفا.

اگر محترمانه نمی تونی صحبت کنی نیا تو تاپیک.

فحاشی رو همه بلدن.