2777
2789
عنوان

تموم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 88 پست
خدا کنه ماموریت باشه و برگرده صحیح و سالم

سالم برمیگرده عزیزم نامزدمنم نظامی

الیته ما فامیلیم اونم زیاد ماموریت

میره تا اونحاست خیلی کم زنگ میزنه

بارها شده زنگش زدم نتونسته جواب

بده 

دنیای آدما وقتی خراب میشه که آدمای دروغگو نقش آدمای مهربون رو بازی میکنن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالم برمیگرده عزیزم نامزدمنم نظامیالیته ما فامیلیم اونم زیاد ماموریتمیره تا اونحاست خیلی کم زنگ میزن ...

اینم تا قبل این وضعیت همیشه 24ری پیام میداد زنگ میزد

این ج ن گ ک شد 2بار یهویی رفت ولی سر5روز اومد حتی بهش گفتم فک کردم منو ول کردی رفتی گفت کجا برم من پاتم

هیچ کسم نداره پدر مادرش فوت شدن

خواهر برادراشم بهش فشار میارن زن بگیر برو ک ارثو تقسیم کنیم

اخه دیگ شده8روز بخدا ی درصدم فک نمیکنم ک رفته اصن اینجورادمی نبود ماقول دادیم اگ دیگ نخاستیم بهم بگی ...

خب شاید اتفاقی براش افتاده کاش از یکی از اعضای خانواده ش پیگیر حالش میشدی یا به خونه ای محل کاری جایی سر میزدی

خب شاید اتفاقی براش افتاده کاش از یکی از اعضای خانواده ش پیگیر حالش میشدی یا به خونه ای محل کاری جای ...

اخه من ک نمیتونم برم دم خونشون زشته

محل کارشم ک نظامیه منو راه نمیدن

اعضای خانوادشم فقط برادر بزرگش میدونه ک جانبازه روم نمیشه هی پیام بدم الان بگه دختره چ پروعه

اینم تا قبل این وضعیت همیشه 24ری پیام میداد زنگ میزداین ج ن گ ک شد 2بار یهویی رفت ولی سر5روز اومد حت ...

نگران نباش عزیزم یهویی ول نمیکنه

بره وقتی برگشت بگو بیاخاستگاریم

نگران نباش عزیزم یهویی ول نمیکنهبره وقتی برگشت بگو بیاخاستگاریم

خب قرار بود بعد محرم صفر بیان ولی اینجوری شد 

اصن خودش چن بار ک درگیر بود من بهش گفتم تکلیف منو مشخص کن منظورم بیرون رفتن بود

گفت تکلیف ما مشخصه بعد محرم صفر میایم خاستگاری

یادمه با هم حرف زدیم.ابنجوری خیلی اذیت میشی.برای من از دیشب ساعت ۳ صبح خبری ازش نیست میخوام‌پارش کنم ...

من اون 2بار خیلی اذیت شدم باز اینسری قلبم اروم تره

فقط ناراحت اینم اگ رفته بهم میگفت خدافظی میکرد اخه مهندس مملکت انقد بی شعوره دور از جونش ک یهویی وسط چت ک هیچ مشکلیم نداریم بزاره بره

خب قرار بود بعد محرم صفر بیان ولی اینجوری شد اصن خودش چن بار ک درگیر بود من بهش گفتم تکلیف منو مشخص ...

خب دیگه ۴روزه محرم و صفر تموم

شده عزیزم صبر کن برگرده میاد

من اون 2بار خیلی اذیت شدم باز اینسری قلبم اروم ترهفقط ناراحت اینم اگ رفته بهم میگفت خدافظی میکرد اخه ...

یادمه قشنگم.

حتی یادت باشه گفتم‌به من خبر بده ک‌چی شد.

یادت اومد؟؟؟

معلومه ادم بیخیالیه

یادمه قشنگم.حتی یادت باشه گفتم‌به من خبر بده ک‌چی شد.یادت اومد؟؟؟معلومه ادم بیخیالیه

بیخیال نیس بابت کاراشم خیلی خیلی شرمنده میشه 

بشدت ادم صبوریه و میدونم عاشق کارشه بیشترم بخاطر بدهی ها و قسطا