2777
2789
خب جایی که دستشویی کردی چرا باید مسواک باشه😭

تو رو شویی دستشویی میکنید ؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
🤔🤔🤔ولی خدایی تو روشویی من مسواک نمیزنم فقط دست و صورت میشورم فقططططط

دقیقا اونجا بوی مدفوع و همه چی میاد نیاد هم یه جوریه گیریم هواکش هست ولی خب بازم...🤦🏻‍♀️

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جایی که دستشویی کردی چرا باید مسواک باشه😭

عزیزم الان مسواکا همه در دارن بعدم نمی شاشی رو مسواک که😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

مسواک زدن همون تمیزکردن غذا و بیسکویت و خوراکیهایی هست که با هر با قورت دادن اب دهان میره تو معده تون 😅😅

اون موقع حالتون بد نمیشه؟😅😅 تازه معده رو ابکشی هم نمیکنین 😄

کاربر سه سال پیش 😒

تو روشویی دوبار مسواک از دستم افتاد کف دسشویی دیگه حاضر نیستم اونجا مسواک بزنم تو اشپزخانه مسواک میزنم راه میرم دورتا دور اشپزخونه بعد داخل سینک اشپزخونه کف دهنمو میشورم قل قل هم میکنم 😁😁😁😁😁

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
میگم روشویی داخل سرویسه جدا نیست بینشون دیوار نیست

ولی منم خیلی حالم بد میشه از مسواک زدن تو دستشویی هااا

یعنی شانس آوردم حمومم رو شویی داره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
ولی منم خیلی حالم بد میشه از مسواک زدن تو دستشویی هااایعنی شانس آوردم حمومم رو شویی داره

منم خونه بخرم تو حمام روشویی میزارم برای شستن نوزاد هم خوبه داخل سرویس نباشه

وااایه جوری شدم دوست ندارم جایی غذا بخورم واقعا

شما وقتی خودتون غذا میخورین،یا وقتی مهمون براتون میاد؛قاشق و بشقابش آلوده ب آب دهن مهمونتونه. اون قاشق و بشقاب رو وقتی توی سینک میشورین بدتون نمیاد؟؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))