2777
2789
خب جایی که دستشویی کردی چرا باید مسواک باشه😭

اونجا هم نباید باشههه

لایک نکن.....🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

دقیقا کنار کاسه توالتهبینش دیوار اینا نیست

واسه ماهم بینش دیوار نیست اما اندازه سه قدم فاصله است 

مسواک هامونم تو محفظه ای هست که با هوای سرویس در ارتباط نیست 

اگه واقعا خیلی نزدیکه ببر سینک

میگم که واقعا مشکلی نیست چون واقعا کثیفی آنچنان نداره انقدر حساس نشو

من هرروز دو سه بار سینکمو میشورم آخر شب هم قبل‌خواب‌با مایع مخصوص سینما و جلا دهنده میشورمش واقعا سینک جای کثیفی‌نیست از نظر من راحت باش

ما حماممون هم روشویی داره یبار مهمون اومد گفت کجا مسواک بزنم گفتم یا حمام یا سرویس خودش رفت حمام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغ رو تو سینم میوه و سبزی ت سبد بعد تو سینک

آبی ک از مرغ خارج میشه موقع شستشو رو کجا میریزین؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خواهر شوهرمن ک بچشم تو سینک میشست تازه ظرفارم جمع نمیکرد روی همونا ☹️بعد خونه کسی میخاست بشوره ناراحت میشد اگر طرف تعارف نمیزد توسینک بشوره

مادرشوهرمم روظرفا نوشو میشوره میگن مثل گل میمونه

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

هر کاری جای خودش داره ببخشید مثل این باشه بگید تو روشویی کسی ادرار کنه خب بعدش میشوره دیگه یا تو حموم ادرار کنه خب بعد حموم میشوره دیگه

نکنید اینکارارو 

والا همین الان من معذب شدم میرم خونه کسی نکنه اینکارو میکنه

تو سینک لگن میزاری بعد میوه سبزی گوشت مرغ....رو میشوری نه ببخشید تف که ممکنه همراه خلط و خون و....باشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏