2777
2789

یکماهه میرم کتابخونه دوست شدیم(صمیمی نیستیم)

امروز بهم گفت چندسال پیش با یکی از دوست هاش درگیر مسائل ..🔞میشن! و الان دیگه طرف دوستش نیست

دست خودش نبوده ناخواسته وارد این بازی شده و الان یادش نمیره اون صحنه های 🔞 رو ... و روش نمیشه ب مشاور هم بگه ... اون آدم هم تهش خیلی بد از آب در اومده

ولی الان از احساساتش که می‌گفت دلم سوخت واسش

احساس شرمی ک مدام داره ... و....

دلم براش سوخت 💔

چقدر گنگ گفتی من فقط ایموجی مثبت هجده دیدم 

دوستش منظورش دختر بود 😐 که الان ترس از بیان داره 

اگه پسر هم هست جالبه خیلی راحت برای شمایی که بیگانه گفته به مشاور نگفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخواسته رابطه داشته؟

داریم چنین چیزی

شاید تصمیم اشتباه گرفته

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
ناخواسته رابطه داشته؟داریم چنین چیزیشاید تصمیم اشتباه گرفته

اره 

برا من توضیح داد ولی نمیدونم چجوری بیان کنم چون اینجا سایت عمومیه ولی در کل هیچکدوم همجنسگرا نبودن، یهویی مسیرشون عوض میشه و خودش میگف برا این بود که خیلی دوس داشتن همو و چون خانواده های خوبی نداشتن همش باهم در ارتباط بودن

اره برا من توضیح داد ولی نمیدونم چجوری بیان کنم چون اینجا سایت عمومیه ولی در کل هیچکدوم همجنسگرا نبو ...

من فکر کردم غیز همجنسن 

احتمالا تو دوران نوجونیش این اتفاق افتاده 

خیلی از دخترا فکر میکنن چون یه دوستِ دخترو دوست دارن 

حتما عاشقشن و بهش حس جنسی دارن 

اکثرا پا تو همین راه میزارن بعد ها میبینن چه لطمه ای بهشون وارد میشه 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
یعنی انقدر عادیه؟

متاسفانه اره 

در حال حاضر خیلی زیاد شده

اونموقع فقط تو هنرستانا بود 

الان به راهنمایی و حتی دبیرستانم وارد شد۶

در عرض یک ماه با شما اوکی شده و بهتون اینو گفته؟

بعد به مشاور نگفته

بهش میگفتی برو پیش تراپیست، و دیگه هم این موضوعو جایی بازگو نکنه

😐 نه که شمام بیای سایت عمومی بگی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب