2777
2789
عنوان

حس میکنم بیست و چهار سالگی خیلی زود بود برای دوتا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست

شاید متوسط سن ازدواج و مادر شدن بخواد برسه به ۴۰

شما که داری در بهترین شرایط جسمی با قوی ترین زمان قدرت باروری، بچه دار میشی، باید خجالت بکشی؟

بهترین ذخیره تخمک با شرایط ایده آل ژنتیکی رو توی این سن داری.

کمترین میزان معیوب شدن کروموزوم ها و در نتیجه به دنیا آوردن نسل سالم

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعااااا۱۷سالگی بارداری سوم؟؟؟؟؟مگه همش چندساله پریود میشه

بخدا ماهم تعجب کرده بودیم نمیتونست جلو‌گیری کنه چون سنشم‌کم بوده اگ سقط می‌کرد خودش آسیب میدید

💔💔

عزیزم این چیزا دیر و زود نداره مهم اینه که عمر و زندگیت به بطالت نگذره. اتفاقا بارداری تو سن کم خیلی از گرفتاریای سن بالا رو نداره. بعصی ها تو سن کم درس میخونن تا برن سرکار و به جاش ازدواج و بچه دارشدنشون به تاخیر میفته. بعضی ها هم تو سن کم بچه دار میشن و بعدا میفتن به فکر پیشرفت خودشون بدون دغدغه چون دیگه بچه هاشون از آب و گل در اومدن.

البته ی عده مفت خور هم هستن ک هیچکدوم ک انجام نمیدن و فقط پی عشق و حال خودشونن.

دهن مردم رو هیییچ وقت نمیشه بست برای هرکسی ی گیری پیدا میکنن بهش بدن....تو بحران جمعیت الان دوتا بچه دیکه هیچ حساب نیشه بعدشم الان حامله ایی هورمونات بهم ریخته حق داری ناراحت بشی ولی بعدا میفهمی ک چقدر خوبه سن و سالت برای دو تا بچه پشت هم انشاالله سلامت و شاد باشی عزیزم

منم 24 سالگی بچه دوم اوردم 

الان ماشاءالله بزرگ شدن ومن لذتشو میبرم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

اصلا مهم نباشه برات من یکی از فامیلای همسرم فک کنم 21 سالش باشه الان 3 تا بچه داره خداروشکر

زندگی خودتو بکن چکار حرف مردم داری عزیزم

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود

از الان با این طرز فکر خودتو از الان افسرده کن.

با هیچکی خودتو مقایسه نکن.ا

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.