2777
2789

من پسرم خیلی احساساتیه وگاهی نگرانه و یکم ترسو پنج سالشه 

اونروز رفتم دکتر  ازم بانگرانی پرسید مامان جواب ازمایشت خوب بوده یابد  

گریم گرفت 

گاهی میگم تجربه خیلی ازاحساسات برا سنش خیلی زوده مثلا همینکه نگران من باشه  هیچیم جلوش نمیگیم 

یامثلا بیحال باشم میاد دستو پاهامو ماساژ میده بوسم میکنه محبت میکنه قلبم اتیش میگیره 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تزوخدا جلوش ناله نکن من مادرم مث شمابود همش دکتر بود یا ادای مریضا رو در میوردالان از نم سالمتر فقط ریده شد ب حال من و استرسی بار اومدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وقتی منو همسرم دعوا میکنیم ی گوشه می ایسته زل میزنه ب ما دونفر دستشو روی گوشش نگه میداره

لعنت ب این زندگی اجباری که بجز اعصاب خوردی برای خودم و بچه چیزی نداره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

من تاقبل بچه دارشدن اصلا ازبچه خوشم نمیومد  اما حالا  حاضرم تموم جون و قلبو روحمو بدم حال همه بچه ها همیشه خوب باشه 

هرجا میشنوم به بچه ای اسیب رسیده حالم دگرگون میشه

آخی عزیزدلممم خدا حفظش کنه براتون ایشالا همینطوری بمونه و همیشه صحیح و سالم باشه 🥹🤍🫂

مامان خوشبختی هستی، البته نزار بچه زیاد نگران بشه مثلا همین گریه ها هم بچه با سن کم نبینه گناه داره کوچولوعه 🥲🎀

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

وقتی منو همسرم دعوا میکنیم ی گوشه می ایسته زل میزنه ب ما دونفر دستشو روی گوشش نگه میدارهلعنت ب این ز ...

ای خدا

پسر منم پنج سالشه خیلی احساسیه دعوامون مبشه همش میگه ذیگه تورو دوس ندارم تو‌دیگه دنیای من نیستی🤣

خوداااا بهش بگو ولی تو دنیای منی هنوز 🥹🤍✨

بدبخت هنگ میکنه دیگه چیزی نمیگه 😂😂

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

ای خدا

عزیزم هروقت از دست پسرت عصبانی بودی مثل تاپیکی ک زدی دلم میخواد بکوبمش زمین خخخخ یاده این رفتارش بیوفت و ببوسش

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸