2777
2789

یعده دیوانه و بیمار و بیکارن میرن رو مختون 

بنده خدا اون کاربر یه تاپیک قشنگ از تولدش زده همه میگن فیکی چون هفتا بچه داری اخه هفتا بچه برا من خیلی خیلی عادیه 😐

بنده خدا عکس خودش و شناسنامه و همه چیشو من قبلا دیدم باز ریدن تو اعصابش 

کلا تاپیکای اینکدلی نزنید فقط سوالی چیزی دارین مطرح کنید تمام تازه همینم برید هوش مصنوعی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همونی که ۳ تا پسر ۴ تا دختر داشت؟

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اره ولی سوال داشته باشیم باز حاشیه میشه توش جواب همه چی میدن الا راهنمایی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینجا کلا فقط از بدبختی هاتون بگید

تازه اونم میگن دروغه

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

اره ولی سوال داشته باشیم باز حاشیه میشه توش جواب همه چی میدن الا راهنمایی

اگه به حاشیه بردن جایزه ی نوبل یا اسکار داشت ۹۰ درصد نی نی سایتی ها توش کاندید میشدن

دیدم بهش گفتن فیکی چون ۷تا بچه داری😂مردم دیگه عقلشون از دست دادن.

واقعا به ا دوستم ۲۹ سالش مثل عروسک ۳تا بچه داره دخترش ۱۶سالش بخدا بگم اینجا بگم ن دروغ میگی هرجور شده می‌خوان بگن من اشتباه میکنم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اگه به حاشیه بردن جایزه ی نوبل یا اسکار داشت ۹۰ درصد نی نی سایتی ها توش کاندید میشدن

واقعا اینجا همه ماشاالله استادم یکی دروغ یا فیک باشه بلدن مچ بگیرید چرا هی تهمت میزنید 

واقعا به ا دوستم ۲۹ سالش مثل عروسک ۳تا بچه داره دخترش ۱۶سالش بخدا بگم اینجا بگم ن دروغ میگی هرجور شد ...

دقیقا همسایه من سی سالشه چهار تا بچه دسته گل داره دختر بزرگش ۱۴سالشه