2777
2789
آرهاما خب مسیر رو اشتباه رفت دیر رسیدم

ای واییی خداروشکر رسیدی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مممنونم خیلی نگرانشمپسرم اضطراب دارهامروزم اینجوری شد

اشکال نداره دستاشو بگیر  بهش انرژی بده دیگه حرف اسنپ و نزن حواسشو پرت کن شما هم ناراحت نباش غصه بخوره فک کنه ب خاطر اون اینجوری شده

و خدایی ک ب شدت کافیست

قصدش مزاحمت نبودنشان نداشتمسیری رفت که دور شد راهمهمش هم میگفت فلان جا بسته سدر صورتی که نبوده کلا ر ...

گذشت دیگه شماهم فکرتون مشغول نکنید انرژی مثبت یا کم چشم هاتو ببندی شکر گذاری کن بخاطر اینکه سالم رسیدید مقصد همه چی عالی پیش می‌ره خداروشکر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گذشت دیگه شماهم فکرتون مشغول نکنید انرژی مثبت یا کم چشم هاتو ببندی شکر گذاری کن بخاطر اینکه سالم رسی ...

آره همین کارو میکنم

فقط نگران پسرمم 

اونم زنگ تفریح زنگ میزنم حالش رو میپرسم

آره همین کارو میکنمفقط نگران پسرمم اونم زنگ تفریح زنگ میزنم حالش رو میپرسم

پسرت انرژی بفرست بگو خداروشکر حالش خوبه سرحال مشکلی نداره بهترین نصیب تون 

اشکال نداره اومد براش جبران کن

آره حتما 

خودش اصلا اسنپ دوست نداره

تو ماشین خودم آهنگ میزاره صبح کلی انرژی میگیره تو راه مدرسه

ان شاالله زودتر تحویل بدن ماشین جدید رو از مهر خودم میبرمش