2777
2789
عنوان

نکنه باردار باشم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 66 پست

چند تا بی بی چک زدی؟ یکی دیگه هم بزن هاله باید زود بیفته

من خیلی وقتا بی بی چک هاله میندازه حامله نبودم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سخت بود . ولی واقعا الان از ته دل خوشحالم با هم خیلی خوبن . تازه عزیزم من یه کلاس اولی هم داشتم که س ...

خدابرات نگهشون داره

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند تا بی بی چک زدی؟ یکی دیگه هم بزن هاله باید زود بیفتهمن خیلی وقتا بی بی چک هاله میندازه حامله نبو ...

یکی 

اتفاقا الان اومدم بگیرم چون خیلی مطمئنم از پیشگیریم هالع هم خیلی کمرنگ بود

روزای اخر سال 403مادر شدم🌱 از اون روز زندگیم تو صدای نفسای ماه ام خلاصه شد...❤️نظر همه محترمه🌹درخواست دوستی پذیرفته نمیشه 🙏

یکی اتفاقا الان اومدم بگیرم چون خیلی مطمئنم از پیشگیریم هالع هم خیلی کمرنگ بود

اره بازم بی بی چک بزن. هاله هم اگر دیر تر از 5 دقیقه بیفته بهش اعتمادی نیست 

اگر جلوگیری داشتی احتمالش کمه 

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اره بازم بی بی چک بزن. هاله هم اگر دیر تر از 5 دقیقه بیفته بهش اعتمادی نیست اگر جلوگیری داشتی احتمال ...

میمیرم تا مطمئن شم 

میمیرم تا مطمئن شم

نگران نباش خدا بهترین رو رقم میزنه ان شاءالله. من پسر اولم یک سال و نه ماهش بود که باردار شدم دومی رو

انقدر قشنگ باهم بازی میکنن و کنار هم شیرینن که فقط خدا رو شکر میکنم بابت این اختلاف سنی کم. سخت بود اما شدنی بود تازه غربت هم بودم درسمم میخوندم

به خواست خدا اعتماد داشته باش

نگران نباش خدا بهترین رو رقم میزنه ان شاءالله. من پسر اولم یک سال و نه ماهش بود که باردار شدم دومی ر ...

باز الان بی بی منفی هم باشه دلم اروم نمیگیره میگم شاید زوده هنوز نشون نمیده 

این وسواس فکری منو عذاب میده

باز الان بی بی منفی هم باشه دلم اروم نمیگیره میگم شاید زوده هنوز نشون نمیده این وسواس فکری منو عذاب ...

نه زود نیست باشه نشون میده 

اصلا سابقه تاخیر نداشتی هیچ وقت؟ 

نه زود نیست باشه نشون میده اصلا سابقه تاخیر نداشتی هیچ وقت؟

چرا پربودی هام همچین دقیق نیست ولی بعد زایمانم خیلی حساس شدم باتاخیر بی بی میزنم اینبار هاله انداخت 

ولی هیچکدوم از علائم موقع دخترمو ندارم 

چرا پربودی هام همچین دقیق نیست ولی بعد زایمانم خیلی حساس شدم باتاخیر بی بی میزنم اینبار هاله انداخت ...

خیره ان شاءالله

نتیجه رو بگو همینجا

خیره ان شاءاللهنتیجه رو بگو همینجا

برم خونه بی بی بزنم 

چشم 

خیره ان شاءاللهنتیجه رو بگو همینجا

عزیزم من یه بی بی چک دیگه زدم این هاله نداره🥹

خداکنه خداکنه

یه بی بی چک دیگه زدم منفی بود 

وای خدایا شکرتتتتت🥹🥹😭