2777
2789

نگم که چه قدر ب ما ظلم کرد مارو گرسنگی میداد  خرجمونو نمیداد به مغازه ها رفته بود گفته بود زنو بچه من اومدن در مغازت بهشون چیزی نده همش مامانمو کتک میزد  نصف خونه ک مال مامانم بودو بالا کشید  اخریا مارو ول کرد رفت ۱۵ سالم بود تو شهر کوچیک بودیم زنگ زدم بهش گفتم من گشنمه هیچی نییت من بخورم از مدرسه اومدم گفت من ندارم از کجا بیارم گوشیو قطع کرد دوباره زدم گوشیو خاموش کرده بود الان ده ساله طلاق گرفتن من با مامانمم مدام ب من زنگ میزنه میگ من مریضم من تنها تو این خونه کلافه شدم چرا نمیای ب من سر بزنی منم ازینور مشکلات بزرگی دارم ک نمیتونم ب بابام بگم چون اونم براش مهم نییست دل خوشیم ازش ندارم اصلا دلم نمیخاد برم ببینمش ۳ ساله نرفتم اصلا انقدر ظلم کرده و بد ذاته قیافش ترسناک شده کاش دست از یرم بر میداشت😭😢😢😭

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی بهتون گرسنگی میداد؟ باورم نمیشه

باور کن    لزومی نداره دروغ بگم ک

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐