2777
2789

من اشتباه قضاوت کردم 

فک میکردم عروسه ازین عروس های مظلوم و بسازه

نگو قبلا هم ازدواج داشته و همین روش رو پیش گرفته 

و کلا اعصابم خورد شد از قضاوتم 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

همین الانم اشتباه میکنی قضاوت میکنی داستان رو از دهن خودش شنیدی؟

ن نشنیدم ولی تایپیک قبلی ک زدم اشتباه بود قضاوت بود 

فردا میگم پاک کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قابلیت حذفم نداره

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

من طلا بردم تو همین سابت خیلی ها بهم توهین کردن

عیب نداره عزیزم تو که عروسی ک منظورمونه نیستی

با توجه به شرایطت بردی منم اگ تو موقعیت تو بودم و داشتم شاید میبردم

عیب نداره عزیزم تو که عروسی ک منظورمونه نیستیبا توجه به شرایطت بردی منم اگ تو موقعیت تو بودم و داشتم ...

جالبه اونا راضی شدن و امضا کردیم هدایا پس گرفته نشه 

خانم های سایت راضی نمیشن 😂😂🤦‍♀️

جالبه اونا راضی شدن و امضا کردیم هدایا پس گرفته نشه خانم های سایت راضی نمیشن 😂😂🤦‍♀️

اینجا هرکی نشسته نظر مینویسه باور کن برای فرار از فکر و دغدغه زندگی هست.خودم تا دلم میگیره میام ببینم چه خبره چهار تا نظر میدم فکرم وا شه 

همزاد پنداری میکنم و ....

ولش کن حرف بقیه رو 

من طلا بردم تو همین سابت خیلی ها بهم توهین کردن

از اخر دست خودت موند؟ 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

جالبه اونا راضی شدن و امضا کردیم هدایا پس گرفته نشه خانم های سایت راضی نمیشن 😂😂🤦‍♀️

عزیزم تو عقدنامه نوشتین اینو؟ 

عزیزم تو عقدنامه نوشتین اینو؟

نه برای وکالت طلاق که می‌خواست بهم بده نوشتیم 

که در ازای مهریه و وکالت طلاق بهم دادن و هدایایی که طرفین در زمان زوجبت به هم دادن هم نمیتونن ادعایی داشته باشن

نه برای وکالت طلاق که می‌خواست بهم بده نوشتیم که در ازای مهریه و وکالت طلاق بهم دادن و هدایایی که طر ...

یعنی تو دفتر اسناد رسمی بصورت یک قرارداد امضا کردین ؟ زیر همون حق طلاق نوشتین دیگه؟ 

اون زنایی که بهت پریدن از حسادته پس😆