2777
2789
عنوان

بی مادری خیلی سخته

106 بازدید | 14 پست

نزدیک سالگرد مادرمه 

۱۳۷۴/۷/۱۳

تاریخ مرگ مادرمه من یک سالم بود که مرد پدرم ازدواج کرد نامادری ادم خوبی نیس ارطباتش رو با من کامل قطع کرده 

واقعااااا هیچ کس جای مادر ادم رو نمیگرههههه

قدر ماماناتون رو بدونید

میشه واسه شادی روحش صلوات بفرستید یا اگه میتونید فاتحه میخونین

لطفا برای روح مادرم زینب ( سعیده) چرخ گردون فاتحه یا صلوات بفرستید

باز شما خانواده دارین پدر یا نامادری 

من بی خانواده نه به معنای فحش واقعا بی خانواده

مادرم قوت شد پدرمم رفت پی زندگیش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باهم همدردیم درکت می کنم ولی از تین درد رد شو بپذیرش و برو جلو برای زندگی بهتر بدون نیاز به بقیه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
باز شما خانواده دارین پدر یا نامادری من بی خانواده نه به معنای فحش واقعا بی خانوادهمادرم قوت شد پدرم ...

خدا مادر شما رو بیامرزه

خدا رحمتش کنه اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم براش سوره ملک بخون

ممنونم خدا اموات شمارم بیانرزه

خدا مادر شما رو بیامرزه

ممنون

همچنین خانم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم