2777
2789
عنوان

اگه شما جای این دختر باشین میرید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 58 پست
پسره گاگول گیر‌اورده...خونه نرن فقط تو حیاط وایسن به اسمون نگاه کنن😉

فقط برای جلب اعتماد میگه وگرنه که 

توی این یه سال باهم همه جا بیرون رفتن

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

فکر‌کنم همون غزاله و آرمان که دوست بودنبعد غزاله میره خونه ی ارمان،بحثشون‌میشهارمان میکششبابای پسره ...

اونا دعواشون شده بود  باباعه پسره پزشک بود جنازرو ی کاری میکنه پیدا نشه دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شرایط ازدواج ندارین هروقت هر دو شرایط ازدواج داشتین برو تو رابطه.. به چشمتم اعتماد نکن یک درصد فک کن اتفاقی افتاد وقتی شرایط ازدواج ندارین میخای چیکار کنی؟؟؟ شرایط ازدواجم داشته باشین بابات مخالفه چطور میخای راضیش کنی؟؟؟؟؟ 

اینارو بزاریم کنار ارزش خودتو پایین نیار بری خونشون که چی بشه؟؟؟؟  میخاین باهم فیلم نگا کنین تخمه بشکونین؟؟؟ دخترجان با رفتنت به خونشون ابروی خودتو خونوادتو نبر..  اتفاقا شکارچیه خوبیه کمین کرده .. واقعا جمله مسخره ایه بیا خونمون تا بهم ثابت کنی بهم اعتماد داری صدسال سیاه همچین بی ارزشی راضی نمیشدم نصیبم بشه حالا هرجور صلاح خودته 

فقط برای جلب اعتماد میگه وگرنه که توی این یه سال باهم همه جا بیرون رفتن

تو همین‌۱سال جلب اعتماد شده

دیگه دلیل نداره بره خونش یا تو حیاط

اخه خیلی مسخره س

یعنی‌پسره یچیزی‌پرونده

اونم مسخره

خوب وقتی آدمی که مادرش از همه چیز خبرداره نمیاد خطا کنه اونم با دختری که برای ازدواج میخادش

چرا عزیرم می کنه. انسان هر کاری می کنه. اشنا داشتیم دو تا مادر دوست جونی هم بودن بچه هاشم باهم دوست بودن. . همه می دونستن اینا باهممن و قصدشون ازدواجه. نامزدم کردن  قصه ی عشقشون زبانزد بود. پسره دانشجو بود دختره به خاطرش هر کاری می کرد. تو همون عقد جدا شدن با چه افتضاحی. . 

فقط برای جلب اعتماد میگه وگرنه که توی این یه سال باهم همه جا بیرون رفتن

جلب اعتماد چیه؟ داری واقعا گول این جمله رو میخوری؟ 

الان فک میکنی بری ۵ دقیقه تو حیاط وایستی میگه اکی اعتماد ایجاد شد خدافظ؟ 

نخیر میگه بیا تو بشین بعد میگه بیا تو اتاق

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است
اونا دعواشون شده بود باباعه پسره پزشک بود جنازرو ی کاری میکنه پیدا نشه دیگه

اره

دوست پدره قول داده یود پسره رو نجات میده

پدره هم‌به پسرش گفته بود زیر بار نرو که تو کشتیش

ولی وقتی کاری از دست دوستشون برنمیاد و پسره رو اعدام‌میکنن

که بابائه پشیمون میشه که کاش به پسره گفته بود کار‌پدرشه تیکه تیکه کردنش و این‌که اون‌چمدون رو کجا بزدن

خیلی ضد حال بود

معلومه که نمیرم.اون باید خودش اعتماد دختر رو جلب کنه نه که به دختره بگه ثابت کن بهم اعتماد داری

خدا خیرت بده هی این جمله "کفایت مذاکرات" رو فکر میکردم بهش، مفهومش تو ذهنم میومد ولی خودش نه

هی میگفتم پایان مکالمات بود؟ اتمام اختلاط بود؟ چی بود😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ارهدوست پدره قول داده یود پسره رو نجات میدهپدره هم‌به پسرش گفته بود زیر بار نرو که تو کشتیشولی وقتی ...

اره از همه بدتر اهنگش بود چقدر من گریه کردم 

فیلمشم خیلی تحت تاثیر قرار میداد ادمو

خدا خیرت بده هی این جمله "کفایت مذاکرات" رو فکر میکردم بهش، مفهومش تو ذهنم میومد ولی خودش نههی میگفت ...

خخ خداروشکر سبب خیر شدم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ